Kurs online falas

Kurs online falas

Në këtë kurs nëntë javor, aplikantët do të mësojnë rregulla të thjeshta grafike që i lejojnë të përdorni foto intuitive për të përmirësuar dizajnimin dhe analizën e të dhënave. Ky kurs do të fillojë më 26 shtator 2017. Kursi do të zgjasë 9 javë dhe leksionet do të zhvillohen 2-3 orë në javë në gjuhën angleze. Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Read More

Apliko Tani! Konkurs mbi fotografinë,grafikët dhe video “NO HATE”

Apliko Tani! Konkurs mbi fotografinë,grafikët dhe video “NO HATE”

Ne kuader te programit “ Hate Fighters” dhe “No Hate Speech Movement” New Vision do te organizoje nje konkurs ne fushat e fotografise, grafikes dhe videos. Per te gjithe te rinjte qe duan te marrin pjese , konkursi do jete i hapur nga data 20 prill deri me daten 1 qeshor 2016 . Gjate kesaj periudhe, te gjithe te rinjte qe kane pasion fotografine , grafiket ( vizatime & graffiti) dhe videon do kene mundesi…

Read More