Konferencë ndërkombëtare në Japoni

Konferencë ndërkombëtare në Japoni

Afati i aplikimir: 2 Qershor 2017 Kush mund të aplikojë: profesionistë të gjuhës dhe edukatorët e mësuesit,  administratorët e programit të shkrim-leximit dhe gjuhës, mësues të shkollave fillore dhe të mesme, lektorët e universitetit dhe profesorë, si dhe mësues-në-trajnim dhe studentët e diplomuar Vendi: 30- 31 Korrik 2017 Fukuoka, Japoni Mirë se vini në Konferencën e 3-të mbi globalizimin e dytë të përvetësimit të gjuhës dhe Edukimit (G-ardëz 2017). Kjo, ngjarje ndërkombëtare do të mbahet në Fukuoka, Japoni….

Read More