Shkollë verore në Gjermani

Shkollë verore në Gjermani

Kush mund të aplikojë: Studentë Doktorature dhe studiues në fillimet e karrierës nga antropologjia sociale dhe kulturore, sociologji, shkenca politike dhe fushat e lidura me studimet kulturore dhe shkencat sociale Eventi: 4 – 8 Korrik 2016 në Universitetin Tuebingen, Gjermani Afati i aplikimit:  30 Prill 2016 Përshkrimi Shkolla verore do të zhvillohet në 4 – 8 korrik 2016 në Universitetin  Tuebingen, si një bashkëpunim mes Qendrës Kërkimore (CRS) 923 ““Rendi i kërcënuar – Shoqëritë nën stres”,…

Read More

Ja cilat janë 4 vende të lira për të studiuar

Ja cilat janë 4 vende të lira për të studiuar

Finlandë Aktualisht nuk ka asnjë tarifat shkollimi të vendosur në Finlandë, pavarësisht nga niveli i studimeve dhe kombësisë së studentit megjithatë tarifat e shkollimit për studentët jo-të BE-së/ EEA do të prezantohen në vjeshtën e vitit 2017 për programet e ofruara në Anglisht, Bachelor ose Master. Studimet e nivelit të doktoratës do të mbeten falas. Mos harroni se edhe kur nuk ka tarifa shkollimi, ju ende keni nevojë për të planifikuar financat tuaja – pritet…

Read More

Kampus 10-javor në Berlin, Gjermani

Kampus 10-javor në Berlin, Gjermani

Kush mund të aplikojë: kandidatët e moshës 21-31 vjeç nga e gjithë bota Bursa: ju mund të aplikoni për ndihmë financiare që të mbuloni tarifën, shpenzimet e udhëtimit, jetesës dhe akomodimit Përshkrimi DO School është një platformë edukative ndërkombëtare e dedikuar për inovacionin, sipërmarrjen dhe biznesin e  mirë. E mundësuar nga H&M Germany, Work Challenge ju fton ju dhe 19 sipërmarrës të tjerë të rinj për të shpenzuar 10 javë në kampus në Berlin. Afati…

Read More

Praktikë e paguar në Deutsche Welle, Gjermani

Praktikë e paguar në Deutsche Welle, Gjermani

Deutsche Welle është organizatë lider e Gjermanisë për zhvillimin e medias ndërkombëtare. Praktikat janë të mundshme në të gjitha fushat ku punojnë gazetarët e DW: televizion, internet, radio, komunikim dhe Akademie DW. Si praktikant ju do të përfshiheni në rutinën e përditshme të departamentit; duke marrë përsipër detyra gazetareske apo editoriale në varësi të përvojës gazetareske që ju keni. Departamenti Multimedia i Rajoneve në Bon ofron praktika në radio dhe në internet në 30 gjuhë….

Read More

Pse Gjermania është vendi ideal për të studiuar?

Pse Gjermania është vendi ideal për të studiuar?

Gjermania është vendi ideal për të studiuar jashtë vendit, ajo ka një histori të pasur dhe komplekse, një kulturë gjallëruese dhe popull të dashur. Nga ana tjetër, universitetet e saj janë renditur ndër më të mirat në botë, ajo ofron programe inovative dhe ndërkombëtare, si dhe një disiplinë pune që çdo profesionist do të ëndërronte t’a kishte. Gjermania është një vend shumë me larmishmëri dhe interesant në pothuajse çdo aspekt prandaj ia vlen të eksplorohen…

Read More

Mundësi praktike në bizneset gjermane

Mundësi praktike në bizneset gjermane

Afati i aplikimit: 15 Nëntor 2015 Kush mund të aplikojë: Të Rinj të diplomuar dhe studentë nga Shqipëria, Bosnje-Hercegovina, Kosova, Kroacia, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia Përfitimet: Bursë, akomodim, sigurim shëndetësor, kurs gjuhe Përshkrimi Programi i praktikës së Biznesit Gjerman i ofron të diplomuarve të Rinj dhe studentëve nga Shqipëria, Bosnje-Hercegovina, Kosova, Kroacia, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia mundësisë e një praktike që zgjat 3-6 muaj në kompanitë kryesore gjermane. Praktikantët fitojnë një pasqyrë…

Read More
1 2 3 4