Konferencë ndëkombëtare në Gjeorgji

Konferencë ndëkombëtare në Gjeorgji

Afati i fundit i aplikimit: 01 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: profesionistë të cilët aktualisht janë të punësuar në një muze apo një institucion të lidhur Vendi: 25-30 shtator, Tbilisi, Gjeorgji CIDOC ka kënaqësinë të njoftojë se financimi është në dispozicion për të mbështetur pjesëmarrjen në konferencën e CIDOC 2017 në Tbilisi të Gjeorgjisë nga 25 deri më 30 shtator 2017. Grantet jepen si kontribut për kostot e udhëtimit, akomodimin (6 netë) dhe tarifat…

Read More