Mundësi financimi për projekte në fushën e gazetarisë

Mundësi financimi për projekte në fushën e gazetarisë

Zyra e Programit: Sektori i Marrëdhënieve me Publikun, Ambasada e SHBA-ve në Tiranë Programi i shkëmbimit të gazetarisë me dy drejtime Afati i fundit për Aplikime: 11 Shtator 2017 (11:59) Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë ka kënaqësinë të njoftojë  për një mundësi financimi për të zbatuar projektin “Programi i Shkëmbimit të Gazetarisë Dypalëshe” Zyra e Marrëdhënieve me Publikun e Ambasadës së SHBA në Tiranë, Shqipëri, në pritje të disponueshmërisë së fondeve, po pranon propozime…

Read More

Trajnim: “Gazetaria Investigative – një mjet i fuqishëm për Shoqërinë Civile”

Trajnim: “Gazetaria Investigative – një mjet i fuqishëm për Shoqërinë Civile”

Vendndodhja: Tiranë Afati i aplikimit: 17 Mars 2017 Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri, në kuadër të projektit “Shoqëria civile shqiptare për një Mjedis Evropian (ACHIEVE)”, mbështetur nga Delegacioni i BE-së në Shqipëri, si pjesë e trajnimeve të Paketës së Punës për Rritjen e Kapaciteteve të Shoqërisë Civile në lidhje me tematika të caktuara mjedisore për legjislacionin shqiptar dhe përafrimin e tij me atë të BE-së, organizon trajnimin e dytë me temë “Gazetaria investigative –…

Read More

Konkurs nga Delegacioni i BE-së në Shqipëri

Konkurs nga Delegacioni i BE-së në Shqipëri

Çmimi i BE për Gazetarinë Investigative synon të nxitë dhe promovojë arritjet me te mira të gazetarëve investigativë, si dhe të përmirësojë vizibilitetin e gazetarisë cilësore investigative në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi. Çmimi i BE për Gazetarinë Investigative do të jepet çdo vit në secilin prej shtatë vendeve te Ballkanit Perendimor në periudhën trevjeçare 2015-2017. Çmimi administrohet nga partneriteti rajonal i organizatave të shoqërisë civile, bashkërenduar nga Instituti i Paqes në Ljubljanë. Instituti Shqiptar i Medias,…

Read More