Programi “Lajmet e së ardhmes”, Skoci/Shpenzimet e mbuluara

Programi “Lajmet e së ardhmes”, Skoci/Shpenzimet e mbuluara

Afati i aplikimit: 28 Shkurt 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët nga çdo rajon i botës të cilët flasin anglisht Kostot: Shpenzimet financohen plotësisht, Këshilli Britanik mbulon shpenzimet për delegatët e suksesshme Ku do të zhvillohet? Programi do të zhvillohet në Parlamentin Skocez në Edinburg. Future News Worldwide është një program unik partneriteti ndërmjet Këshillit Britanik dhe disa nga organizatat kryesore të botës mediatike. Ajo ka për qëllim të ndihmojë të rinjtë që të zhvillojnë një…

Read More

Mundësi aplikimi për fond nga “Fondi Howard G.Buffet për Femrat Gazetare”

Mundësi aplikimi për fond nga “Fondi Howard G.Buffet për Femrat Gazetare”

Afati përfundimtar I aplikimit: 7 Mars 2017 Rreth fondit: Ky fond është krijuar pēr tē ndihmuar femrat gazetare pēr ti ofruar mbështetje me grante që: Të ekspozojnë problemet globale kritike Të krijojnë ekspedita të bazuara dhe të forcojnë karriera Të ndërmarrin projekte ambicioze që konkurojnë tregimet tradicionale të mediave Tē ndjekin mundēsi trajnimesh dhe lidershipi Tē bējnë projekte tē reja sipērmarrēse ose tē fitojnë aftēsitë për ti bērë.   Kriteret qē duhet të pērmbushen: Lejohen…

Read More

Mundësi punësimi/ Kërkohen 3 gazetarë me eksperiencë

Mundësi punësimi/ Kërkohen 3 gazetarë me eksperiencë

www.citynews.al kërkon gazetarë me eksperiencë. Agjencia e lajmeve Citynews njofton për 3 vende të lira puna -2 gazetarë,  aktualitetit dhe politike – 1 gazetar sportiv Çfarë kërkohet ? – Eksperiencë në gazetari; – Nivel të kënaqshëm të shkrimit të gjuhës shqipe; – Njohje e mirë e gjuhës angleze; – Fleksibilitet, angazhim, shpejtësi dhe dedikim në punën tuaj. Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV’it e tyre në këtë e-mail: citynews.al@gmail.com

Read More

Mundësi punësimi/ Gazetarë për web

Mundësi punësimi/ Gazetarë për web

Portali i lajmeve citynews.al kërkon gazetarë për faqen  web. Kriteret për pranim janë: -Të dinë të shkruajnë dhe të raportojnë lajme në web -Të kenë njohuri në gjuhë të huaja (Anglisht ose Italisht etj) -Të jenë korrekt në punë -Të kenë eksperiencë të mëparshme në gazetari Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në citynews.al@gmail.com Vetëm kandidatët e përzgjedhur do njoftohen për intervistë. Suksese!

Read More

Seminar për gazetarë në Gjermani

Seminar për gazetarë në Gjermani

Gazetarët me njohuri në gjuhën gjermane mund të aplikojnë deri më 29 korrik për pjesëmarrjen në një seminar të organizuar nga Fondacioni Sakson për Kualifikimin/Arsimimin e Medias. Seminari zhvillohet në Leipzig më 12 – 23 shtator. Në përmbajtjen e seminarit janë: strukturat dhe mënyra e punës në televizion, radio, median e shkruar dhe online në sistemin dual mediatik në Republikën Federale Gjermane. Krahas kualifikimit profesional në fokus është edhe shkëmbimi me njëri-tjetrin. Seminari u drejtohet…

Read More

Mundësi punësimi/ Gazetarë për web

Mundësi punësimi/ Gazetarë për web

Portali i lajmeve citynews.al kërkon 2 gazetarë për faqen e saj në web. Kriteret për pranim janë: -Të dinë të shkruajnë dhe të raportojnë lajme në web -Të kenë njohuri në gjuhë të huaja (Anglisht ose Italisht etj) -Të jenë korrekt në punë -Të kenë eksperiencë të mëparshme në gazetari Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në citynews.al@gmail.com Vetëm kandidatët e përzgjedhur do njoftohen për intervistë. Suksese!    

Read More

Dy mundësi punësimi nga BKTF për projektin “Të rinj me një zë”

Dy mundësi punësimi nga BKTF për projektin “Të rinj me një zë”

BKTF ne Kuader te Projektit “Young With a Voice” hap thirrjen per Gazetare dhe Fotograf. Kandidatët duhet të kenë aftësi të shkëlqyera në shkrimin e historive me një gjuhë të thjeshtë për audiencën ( shqip dhe anglisht). Afati i aplikimit me 27 Prill 2016, Për informacion më të plotë dhe të detajuar lexoni Tor duke klikuar në këtë LINK *Krijimi i BKTF – Kontekst i Përgjithshëm Në vijim të konferencës së parë ndër-ministrore ku zyrtarët e…

Read More

Kurs online falas për “Zgjidhjet gazetareske”

Kurs online falas për “Zgjidhjet gazetareske”

Përshkrimi Universiteti i Gazetarisë së Poynter, në partneritet me Solutions Journalism Network, është duke ofruar kursin “Zgjidhje gazetareske në çdo redaksi.” Zgjidhja gazetareske ofron mbulim të rreptë dhe bindës në lidhje me përgjigjet ndaj problemeve sociale – jo thjesht raportimi për një problem. Një mënyrë për të filluar me këtë qasje është të dish ku mund të shikoni për zgjidhje. Ky kurs është në fazën beta. Si një bonus, pjesëmarrësit që përfundojnë një anketë në…

Read More

Bursa pune për gazetarë dhe programues në Gjermani dhe USA, të gjitha kostot e mbuluara

Bursa pune për gazetarë dhe programues në Gjermani dhe USA, të gjitha kostot e mbuluara

Afati i aplikimit: 21 Gusht, 2015. A jeni një programues, teknolog, informaticien i cili dëshiron të ndihmojë në ndryshimin e botës së gazetarisë? Knight-Mozilla Open News është duke ofruar shtatë bursa për të punuar me organizatat e lajmeve në mbarë botën. Bursat Knight-Mozilla paraqesin një mundësi unike për njerëzit që e pëlqejnë programimin dhe që duan të ndikojnë të ardhmen e gazetarisë në internet. Fituesit do të kalojnë 10 muaj duke punuar me kolegët e…

Read More
1 2