Seminar një ditor në Tiranë

Seminar një ditor në Tiranë

Fuqizimi I Mendjes – Fuqizimi I Gruas Kur dhe kur do të zhvillohet: Hotel Plaza – Tiranë – Date, 16 Prill- Ora 09.00 – 17.30 Seminar 1 ditor me psikologen Mirela Sula, autore e librit “Mos e Ler Mendjen te Ike”. Pas suksesit te librit “Mos e Lër Mendjen të Ikë” si dhe sukseset e njëpasnjëshme qe ka arritur në Londër me punën e saj të dedikaur në ndihmë të grave, Mirela Sula kthehet në…

Read More