Grante për studentët dhe fotografët profesionistë

Grante për studentët dhe fotografët profesionistë

Afati i fundit i aplikimit: 31 janar (Grant për profesionistë); 14 shkurt (Grant për Studentë) Kush mund të aplikojë: studentët dhe fotografët profesionistë Grant: 20 000 USD (Grant për profesionistë); 1000 USD (Grant për Studentë) + grante të tjera   Që sot, Fondacioni Alexia po pranon aplikime për të dy Grantet e ofruara prej tij.  Fondacioni Alexia ofron grante të prodhimit të studentëve dhe fotografë profesionistë për t’i dhënë atyre mundësinë financiare për të prodhuar…

Read More

Konkurs fotografie me temë “Besimi në të ardhmen”

Konkurs fotografie me temë “Besimi në të ardhmen”

Afati i aplikimit: 30 Prill 2017 Ftohen të gjithë fotografët e rinj të dërgojnë imazhet e tyre duke shfaqur “Besimi në të ardhmen” në vendin në të cilin jetoni. Si ju zgjidhni për ta përfaqësuar këtë temë në fotografinë tuaj është në dorën tuaj. Kriteret e pjesmarrjes: Ju keni liri të plotë krijuese në zgjedhjen tuaj për imazhin – ju mund të zgjidhni për riprodhimet e realiteteve objektive apo pozicione krejtësisht subjektive, një portret, një…

Read More