Konkurs ndërkombëtar për fotografitë më të mira

Konkurs ndërkombëtar për fotografitë më të mira

Afati i aplikimit: 01 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: fotografë të rinj të cilët janë duke ndjekur një kurs fotografik me kohë të plotë ose janë nën moshën 24 vjeç Çmimi: 3.500 USD ndaj projektit të zgjedhur Janë hapur aplikimet për bursën Ian Parry. Konkursi fotografik ndërkombëtar është i hapur për fotografët e rinj të cilët ose ndjekin një kurs fotografik me orar të plotë ose janë nën moshën 24 vjeç. Bursa ekziston për të…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për fotografitë më të bukura

Konkurs ndërkombëtar për fotografitë më të bukura

Afati i aplikimit: 10 nëntor 2017 Kush mund të aplikojë: fotografë amatorë dhe profesionistë nga e gjithë bota Çmimi: Fituesi do të marrë një grant prej 6,000 EUR Médicos del Mundo ka hapur thirrjen për konkursin e saj të 21të të Luis Valtueña Humanitarian Photography Award, duke ftuar fotografë amatorë dhe profesionistë nga e gjithë bota për të marrë pjesë. Çmimi është iniciuar për të denoncuar situatën e miliona njerëzve në botë dhe për të…

Read More

Konkurs fotografie nga Biblioteka Kombëtare

Konkurs fotografie nga Biblioteka Kombëtare

Thirrje për konkurs! Ekspozoni fotot tuaja në ekspozitën “Europeana Collections”. Gjatë këtij viti Biblioteka Kombëtare mori pjesë në një nga projektet më interesante të Europeana-s (Portali europian digjital i bibliotekave kombëtare, muzeumeve etj), përmes ekspozitës me kartolina dhe fotografive të rralla nga Shqipëria. Kjo ekspozitë kishte si synim të vinte në dukje peisazhet, qytetet dhe krahinat përgjatë Europës jug-lindore, që nga fillimet e artit të fotografisë. Tashmë, ky projekt synon të zhvillojë një kërkim të…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për fotografitë më të mira

Konkurs ndërkombëtar për fotografitë më të mira

Afati i aplikimit: 01 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: të rinj nga mosha 18 vjeç e më të vjetër, profesionistë dhe fotografë amatorë Çmimet: fituesit  në secilën nga tre kategoritë do të marrin një çmim prej $ 2,000 në para / fituesi i çmimit të madh do të marrë një shtesë prej 2,000 USD në para Si një kompani e përkushtuar për të mbështetur kapacitetin lokal në Afrikë, Agility dëshiron të kapë shpresën, aspiratat…

Read More

Konkurs për fotografitë më të mira në Mal të Zi

Konkurs për fotografitë më të mira në Mal të Zi

Afati i fundit i aplikimit: 21 maj 2017 Kush mund të aplikojë: fotografët e rinj Çmimi: ekspozitë në Podgoricë, Mali i Zi RYCO u përurua më 4 korrik 2016 në Paris, gjatë Samitit të Ballkanit Perëndimor. Ajo kërkon të krijojë lidhje miqësie midis shtetasve të rinj nga shtetet anëtare të saj, me qëllim që të nxisë njohjen reciproke, tolerancën dhe diversitetin. Një thirrje për kandidatura do të nisë në secilin vend pjesëmarrës, në një partneritet…

Read More

Konkurs ndërkombëtar fotografie

Konkurs ndërkombëtar fotografie

Afati i fundit i aplikimit: 16 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: fotografë të të gjitha kombësive në mbarë botën Çmimi: Fituesi do të fitojë medaljen e artë dhe çmimin prej 1,000 € Ky çmim synon të ndriçojë jetën e grave të zakonshme që kryejnë punë të jashtëzakonshme. Çmimi është i hapur për fotografë profesionistë dhe amatorë, nga të gjitha kombësitë në mbarë botën. Vepra e zgjedhur do të ekspozohet në një vend qendror në Londër….

Read More

Konkurs fotografie nga UNESCO

Konkurs fotografie nga UNESCO

Afati i aplikimit: 10 prill 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë mes moshës 18-35 vjeç Çmimi: Fotot më të mira do të shpërblehen me 500 USD; foto e dytë më e mirë me 250 USD dhe e treta me 100 USD Aplikacionet janë aktualisht të hapura për konkursin GEM Report Youth Photo nga UNESCO: Edukim për zhvillim të qëndrueshëm dhe Shtetësinë Globale. Qëllimi Zhvillimit të Qëndrueshëm të katert (SDG4) përqendrohet në edukim dhe ka për…

Read More

Konkurs për prodhime grafike në postera

Konkurs për prodhime grafike në postera

Afati i aplikimit: 10 Mars 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e dizajnit, projektues grafik, artistë plastike, fotografë dhe prodhuesit grafike në përgjithësi Çmimet: medalje, diploma dhe një total prej 5,000 USD çmim do të jepet për planet më të mira poster 2017 Konkursi përfshin dy kategori kryesore – një për veprat e botuara dhe një për veprat e pabotuara – dhe disa nën-kategori, të cilat janë: Punimet e publikuara Kategoria A – Postera mbi tema…

Read More

Konkurs ndërkombëtar fotografie

Konkurs ndërkombëtar fotografie

Afati i aplikimit: 19 Shkurt 2017 Kush mund të aplikojë: studentët të cilët janë aktualisht të regjistruar ose me orar të plotë  në çdo universitet Çmimi: Apple Watch Sport (çmimi 1) Përshkrim Çdo vit, nxënësit tregojnë Morgan Stanley atë që bota duket me sytë e tyre në konkursin vjetor të fotove. Tema e këtij viti, Places dhe Spaces, fokusohet në vende të ndryshme dhe në hapësirat ku jetojnë, punojnë dhe udhëtojnë. Kriteret e aplikimit: Për…

Read More

Konkurs fotografie/ Një ditë nga jeta në Kosovë

Konkurs fotografie/ Një ditë nga jeta në Kosovë

Je një fotograf – amator apo profesionist? E beson se një fotografi është e vlefshme sa 1,000 fjalë? Atëherë bëhu pjesë e Projektit të Radios Evropa e Lirë: Një ditë nga jeta në Kosovë. Rregullat janë të thjeshta. Më 10 shkurt, 2017, bëje një fotografi që prezanton realitetin tënd atë ditë. Mund të jetë një fotografi nga jeta në fshatin tënd apo në qytetin tënd, një skenë nga mëngjesi i ngarkuar ose lutjet e mbrëmjes…

Read More
1 2