Kurs online falas mbi fiziologjinë e njeriut

Kurs online falas mbi fiziologjinë e njeriut

Në këtë kurs, aplikantët do të mësojnë disa njohuri hyrëse në fiziologjinë e njeriut dhe sistemet mahnitëse në trupin tonë që na mbajnë gjallë. Ky kurs do të fillojë më 25 shtator 2017. Kohëzgjatja: 3 javë Itensiteti: 4 orë në javë Tema: Fiziologjia: Shkenca e Jetës Certifikata te disponueshme: Po Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Read More