Konkurs/ Fitoni 1000$

Konkurs/ Fitoni 1000$

Përshkrimi Granti ‘PhotogrVphy’ është një iniciativë jofitimprurëse e drejtuar nga revista  ‘PhotogrVphy’. Granti ‘PhotogrVphy’ është një platformë që ju lejon të fitoni përvojë dhe të hyni në botën e fotografisë profesionale. Artistët kanë mundësi që të zhvillojnë karrierën e tyre dhe të njihen nga galeritë e artit, kuratorët, mediat dhe institucionet kulturore nga e gjithë bota. Në botimin e vitit 2018, ju mund të paraqisni punën tuaj në kategoritë e mëposhtme: Trupi; Klima; Jeta e…

Read More