Informacion mbi studimet në Finlandë, Norvegji dhe Gjermani

Informacion mbi studimet në Finlandë, Norvegji dhe Gjermani

Në shumë vende të botës, një prind mesatar nuk mund të përballojë pagesat e shkollimit të fëmijëve të tij, ndërsa në disa vende të tjera, numri i studentëve është shumë më i madh se numri i universiteteve dhe kolegjeve në dispozicion. Megjithatë, lajmi i mirë është se ka mijëra universitete dhe kolegje në pjesë të ndryshme të botës ku tani mund të studiohet falas. Artikulli vijues ju ofron informacione për: Universitetet e lira të arsimit…

Read More

Përfitoni një biletë për Startup Festival *ship në Finlandë

Përfitoni një biletë për Startup Festival *ship në Finlandë

Afati i aplikimit: 28 Shkurt 2017 Kush mund të aplikojë? Individët të cilët janë 18+ vjeç, me ide të reja për të filluar biznesin Çmimet: udhëtimi u mbulohet plotësisht tre finalistëve, duke përfshirë fluturime, strehim dhe tarifë pjesëmarrje. Kriteret e aplikimit?  Sipërmarrësit nga e gjithë bota; Aplikanti duhet të jetë 18 vjeç nga dita e afatit për aplikim; Aplikimet individuale pranohen, por kërkesat e ekipit janë të preferuara; Ideja duhet të ketë element fillimin si një model të…

Read More

Ja cilat janë 4 vende të lira për të studiuar

Ja cilat janë 4 vende të lira për të studiuar

Finlandë Aktualisht nuk ka asnjë tarifat shkollimi të vendosur në Finlandë, pavarësisht nga niveli i studimeve dhe kombësisë së studentit megjithatë tarifat e shkollimit për studentët jo-të BE-së/ EEA do të prezantohen në vjeshtën e vitit 2017 për programet e ofruara në Anglisht, Bachelor ose Master. Studimet e nivelit të doktoratës do të mbeten falas. Mos harroni se edhe kur nuk ka tarifa shkollimi, ju ende keni nevojë për të planifikuar financat tuaja – pritet…

Read More