Event në Tiranë/ Dashuri përmes ngjyrave

Event në Tiranë/ Dashuri përmes ngjyrave

Dëshironi të ndiqni ekspozitën më të bukur në kryeqytet?! Kreative dhe plot pasion. Me dashuri dhe përkushtim! Fëmijët e insititutit “Ramazan Kabashi”, (fëmijët me vështirësi në shikim) kanë përgatitur për ju punime shumëngjyrëshe, plot stil e ndjeshmëri. Piktura në telajo dhe punim me materiale të papërdorura më parë: gur lumi, dru, spango e metale, pasi arti nuk njeh limite. “Dashuri përmes ngjyrave”ekspozita e inicuar nga organizata “LIBURNETIK” me mbështetje të Ministrisë së Kulturës do të…

Read More

Iniciativa humanitare “Bëj një fëmijë të lumtur”

Iniciativa humanitare “Bëj një fëmijë të lumtur”

Po mbahet një fushatë për të ndihmuar fëmijët e vegjël pa mundësi ekonomike. Bashkohuni në këtë nismë për t’u shprehur fëmijëve solidaritetin dhe mbështetjen e shoqërisë, dashurinë dhe përkrahjen e të gjithëve! Lodrat, veshjet dhe librat mund t’i dërgoni pranë zyrës së Partnerëve Shqipëri, nga e hëna në të premte ora 8.30-17.00, deri në datën 31 maj. Shpërndarja e dhuratave tek institucionet rezidenciale të përkujdesjes për fëmijët jetimë do të zhvillohet në datën 9 qershor….

Read More