Keni një ide për të pikturuar fasadat e Tiranës? Ja ku të aplikoni!

Keni një ide për të pikturuar fasadat e Tiranës? Ja ku të aplikoni!

Në kuadër të rijetësimit të fasadave të qytetit të Tiranës Ndërmarrja e Dekorit – Bashkia Tiranë lajmëron të gjithë piktorët, artistët vizualë dhe studentët e arteve figurative të depozitojnë pranë zyrave tona idetë e tyre për pikturimin e fasadave të qytetit. Afati i fundit i dorëzimit është data 28 shkurt 2018. Ndërmarrja e Dekorit – Bashkia Tiranë Adresa: Rruga ’Murat Toptani’, Pedonale, Tiranë Email: albanakozeli@gmail.com

Read More