Shkollë verore falas në Prizren

Shkollë verore falas në Prizren

Shkolla Verore e të rinjve të Diasporës organizuar nga Instituti EdGuard në bashkëpunim me Ministrinë e Diasporës dhe AUK-në ofron mësime akademike për gjuhën, historinë dhe kulturën shqiptare për të rinjtë e shkollave të mesme të ulëta në Diasporë dhe në Kosovë. Përveç tjerash do të mësojnë për Lidhjen e Prizrenit, Pavarësinë e Shqipërisë, dhe Pavarësinë e Kosovës. Gjithashtu, gjatë këtij programi 10-ditor do të kenë mundësinë t’i vizitojnë vendet më të rëndësishme historike e…

Read More

Kurs online falas/ Si të shkruajmë një CV

Kurs online falas/ Si të shkruajmë një CV

Universiteti i Glasgow ofron kurs falas online për udhëzime në lidhje me shkrimin e një CV-je. Ky kurs është në dispozicion për këdo që dëshiron të shkruajë një Curriculum Vitae mbresëlënëse Online. Kursi zgjat 3 javë (4 orë në javë) Lënda: Curriculum Vitae (CV) Institucioni: Universiteti  i Glasgow dhe Future Learn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Çertifikatë: Po E themeluar në vitin 1451, Universiteti i Glasgow është universiteti i katërt më i vjetër në botën anglisht-folëse….

Read More

Kurs online falas nga Universiteti i Harvardit

Kurs online falas nga Universiteti i Harvardit

Universiteti i Harvardit ofron kurs falas online për “Hyrje në Shkencën Kompjuterike”. Në këtë kurs, studentët do të mësojnë konceptet si abstraksion, algoritme, strukturat e të dhënave, enkapsulimi, menaxhimin e burimeve, siguria, inxhinieria software dhe zhvillim web. Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas (Nëse dëshironi të merrni çertifikatë, duhet të paguani 90$) Universiteti i Harvardit është i përkushtuar për përsosmëri në mësimdhënie, mësim dhe hulumtim, dhe për zhvillimin e liderëve në shumë disiplina të cilët bëjnë një…

Read More

Kurs online falas nga Universiteti Monash/ Programimi krijues

Kurs online falas nga Universiteti Monash/ Programimi krijues

Universiteti Monash është një nga universitetet kryesore të Australisë, i cili renditet në 1%-shin e universiteteve më të mira në botë. Universiteti Monash është themeluar në Melburn, Australi në vitin 1958. Në më shumë se 50 vjet, është bërë universiteti më i madh i Australisë, duke fituar një reputacion të lakmueshëm kombëtar dhe ndërkombëtar për hulumtim dhe mësimdhënie të shkëlqyer. Rreth kursit Të mësosh programim tashmë nuk është e nevojshme vetëm për specialistët e kompjuterave…

Read More

“Ekonomia Manaxheriale”/ Kurs online falas nga Instituti Indian i Manaxhimit

“Ekonomia Manaxheriale”/ Kurs online falas nga Instituti Indian i Manaxhimit

Instituti Indian i Manaxhimit, Bangalore është duke ofruar një kurs të hapur në internet për “Hyrje në Ekonominë Manaxheriale. Për të ndjekur këtë kurs, aplikantët duhet të kenë njohuri elementare në algjebër (klasa 10, shkolla e mesme) algjebër. Në këtë kurs 6-javore, aplikantët do të mësojnë se si punojnë tregjet; furnizimi, kërkesa dhe ekuilibri i tregut. Kursi do të fillojë më 30 qershor 2016 Gjatësia: 6 javë, 5-6 orë/javë Lënda: Biznes & Manaxhim Instituti: Instituti…

Read More

Shkollë verore falas në Rusi

Shkollë verore falas në Rusi

Shkollë verore falas në Rusi për Menaxhim Ndërkombëtar Përshkrimi Gjatë javës së parë lektori kryesor i ekspertëve do të jetë Prof. Richard Szalkiewicz (Universiteti Lille 1, Francë), një profesor vizitor i programit Master të Menaxhimit Ndërkombëtar. Gjuha e mësimit është gjuha angleze. Java e dytë do të ketë aktivitete në kompani partnere të GSEM. Shkolla verore përfshin ture në kompani, klasa masteri, lojra biznesi dhe aktivitete të tjera. Kriteret Mund të aplikojnë studentë ndërkombëtarë Kostot Programi…

Read More

Kurs online falas për Menaxhim Projektesh

Kurs online falas për Menaxhim Projektesh

Universiteti Adelaide është duke ofruar një kurs falas online për Menaxhimin e Projekteve. Në këtë kurs që zgjat 6 javë, aplikantët do të mësojnë parimet e menaxhimit të projektit dhe kështu t’i zbatojnë në punën dhe jetën e tyre. Në hyrje të kursit, aplikantët do të mësojnë mënyra praktike për të përdorur aftësitë e menaxhimit të projektit, qoftë një projek i madh apo i vogël. Kursi do të fillojë më 9 qershor 2016. Kohëzgjatja: 6…

Read More

Trajnim falas/ “Si të jeni të suksesshëm në gjetjen e punës dhe promovimin në të”

Trajnim falas/ “Si të jeni të suksesshëm në gjetjen e punës dhe promovimin në të”

Trajnim FALAS me Certifikatë Tema:” Si të Jeni të Suksesshëm në Gjetjen e Punës dhe Promovimin në Të ” Dita e zhvillimit: E shtunë më 04.06.2016 në orën 14:00 Vendi i zhvillimit: Pranë ambjenteve të IRISOFT EDUCATION Kohëzgjatja: 2 orë Pjesëmarrja: FALAS Konfirmimi i pjesëmarrjes mund të bëhet: Në adresën e email-it: info@irisoft.al Në nr e cel: 0662888893 Adresa: Rr Himë Kolli, vila 23/1, afër shkollës K.Pezës

Read More

Kurs online falas nga Universiteti i Kalifornisë: “Analizë Marketingu”

Kurs online falas nga Universiteti i Kalifornisë: “Analizë Marketingu”

Universiteti i Kalifornisë është duke ofruar kurs falas online në Analizë Marketingu: Strategjia në Maetjen Marketing. Kursi do të pajisë aplikantin me njohuritë dhe aftësitë e nevojshme për të parë menjëherë përfitime praktike në vendin e punës. Në këtë kurs 4 javor marketingu, aplikanti do të mësojnë se si të zgjerojë përmasat tregut, të identifojë trendet e tregut, dhe të parashikojë kushtet e ardhshme. Kursi do të fillojë më 7 qershor 2016. Periudha : 4 javë,…

Read More

“Si të bëheni Sipërmarrës”/ Kurs online falas nga Instituti i Teknologjisë Massachusetts

“Si të bëheni Sipërmarrës”/ Kurs online falas nga Instituti i Teknologjisë Massachusetts

Instituti i Teknologjisë Massachusetts është duke ofruar një kurs online për temën “Si të bëheni sipërmarrës”. Kursi është i projektuar për studentët e shkollave të mesme dhe universiteteve, por individë të çdo moshe mund të regjistrohen. Në këtë kurs, aplikanti do të mësojë aftësi biznes dhe orjentimet e nevojshme për një “startup”. Kursi 9-javor fillon më 27 qershor, 2016. Rreth kursit “Si të bëheni një Sipërmarrës” është një kurs inovacioni dhe biznesi projektuar për të…

Read More
1 2 3 4 5