Trajnim ndërkombëtar falas

Trajnim ndërkombëtar falas

Programi i financuar Euro-Med Exchange është duke u dhënë talenteve të rinj dhe aktorëve kyç, si p.sh. anëtarë të organizatave të shoqërisë civile, mundësitë e shkëmbimit / trajnimit në 42 vende Euro-Mesdhetare, me qëllim të mbështetjes së shkëmbimit të njohurive, forcimit të dialogut dhe bashkëpunimit ndërkulturor që janë vendimtare për zhvillim të qëndrueshëm në rajon. Programi është i dizajnuar për të mbështetur sinergjitë, aktivitetet ndërdisiplinore dhe idetë e reja të projektit që lidhen me dialogun…

Read More

Mundësi për të mësuar njohuri matematikore falas

Mundësi për të mësuar njohuri matematikore falas

Në këtë kurs pesë javor, aplikantët do të mësojnë teorinë matematikore të ekuacioneve diferenciale jolineare dhe aplikimin e tyre në sisteme të tilla si lavjerrësi, avioni dhe moti. Ky kurs do të fillojë më 3 tetor 2017. Kohëzgjatja: 5 javë Itensiteti: 8-10 orë/javë Tema: Matematikë Institucioni: Universiteti i Bostonit dhe Edx Gjuhët: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 3 tetor 2017 Kërkesat Temat e mbuluara në MATH226.1x dhe MATH226.2x. Në veçanti, problemet me vlerë…

Read More

Trajnim falas në Serbi

Trajnim falas në Serbi

‘Instituti per Menaxhimin e Mjedisit dhe Territorit’ ne bashkpunim me 5 organizata partnere ne kuader te programit Erasmus + (Erasmus+ – Key Action 2 – Capacity Building in the field of youth) organizon ne datat 2-11 Korrik ne Kikinda, Serbi trajnimin me teme ‘Efektet e ndryshimeve klimaterike ne sektorin e bujqesise’. Tematikat kryesore qe do trajtohen lidhen me faktoret qe ndikojne ne ndryshimet klimaterike dhe si sektori i bujqesise ndikohet nga keto ndryshime. Qellimi i…

Read More

Takim publik “Demokracia dhe Media”

Takim publik “Demokracia dhe Media”

DISKUTIM PUBLIK: me qytetarë, studentë e intelektualë mbi rolin e medias në funksionimin e një Demokracie Autentike! E diel ora 10-12, pranë hotel Theranda. Hyrja e lirë 1. Rëndësia e medias për demokracinë pjesëmarrëse (mendimi i Habermas dhe filozofëve të tjerë) 2. E drejta e informimit dhe liria e shtypit 3. Rregullimi ligjor në Shqipëri dhe vendet e tjera 4. Monopolet e medias në Shqipëri dhe propozimet për kthimin e tyre në shtratin kushtetues 5….

Read More

Shkollë verore falas në Itali

Shkollë verore falas në Itali

Afati i aplikimit: 27 March 2017 Kush mund të aplikojë: studentët Vendi: 2-8 Korrik 2017 L’Aquila (Itali) Instituti i Gran Sasso Science (GSSI), Njësia e Shkencave Sociale, në bashkëpunim me Shoqatën e Shkencave Rajonale (RSAI), do të organizojë Shkollën Verore RSAI-GSSI të Gjeografisë ekonomike të avancuar në L’Aquila. Ngjarja ka për qëllim të ofrojë një mundësi unike për të hetuar çështjet kryesore teorike dhe metodologjike dhe për të diskutuar kërkime të vazhdueshme nga studiues të rinj…

Read More

Thirrje për trajnim falas në Tiranë

Thirrje për trajnim falas në Tiranë

Thirje për pjesmarrje. Trajnim ”Procedurat e Aplikimit në kuadër të Erasmus +, Rritja e Kapaciteteve në Fushën e Rinisë” Projekti i Asistencës Teknike për Programet Europiane në Shqipëri dhe Organizata Përtej Barrierave, në bashkëpunim me Ministrinë e Integrimit Europian si dhe Ministrinë e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, organizojnë në datat 2-3 Shkurt 2017, trajnimin dy-ditor mbi ‘Shkrimin e projekteve në Programin Erasmus+: Rritja e Kapaciteteve në Fushën e Rinisë’. Trajnimi është falas për të interesuarit….

Read More

Shkollë dimërore falas në Tiranë

Shkollë dimërore falas në Tiranë

  Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me Komisionerin për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale, organizojnë në datat 23-27 Janar 2017 Shkollën Dimërore “Informim dhe Privatësi “. Kjo shkollë do të zhvillohet në ambientet e Rektoratit të UT-së, Kjo shkollë ka për qëllim informimin e studentëve, stafit akademik dhe administrativ për t’u njohur me drejtën kushtetuese të informimit dhe atë të mbrojtjes së të dhënave personale. Në përfundim të kësaj shkolle do…

Read More

Kurs matematike online në gjuhën shqipe, falas për gjimnazistët

Kurs matematike online në gjuhën shqipe, falas për gjimnazistët

“Gjimnazistet.al” është një projekt online që synon t’i ofrojë të gjithë gjimnazistëve  shqiptarë mundësinë për të mësuar lëndën e Matematikës Bazë nga rehatia e shtëpisë së tyre nëpërmjet videove online. Mjafton aksesi në internet nga një kompjuter/ celular/ tablet dhe çdo gjimnazist mund të mësojë online, cdo ditë 24 orë/24 pa pagesë mësimet e matematikës. Këto mësime janë bazuar në tekstet shkollore dhe në cdo mësim janë zgjidhur dhe shpjeguar 5-8 ushtrime. Në mësime të…

Read More

Kurs online falas nga Universiteti i Torontos

Kurs online falas nga Universiteti i Torontos

Universiteti i Torontos  është duke ofruar kurs falas në Psikologji. Ky kurs do të nxjerrë në pah eksperimentet më interesante të fushës së psikologjisë , duke diskutuar zbatimet e këtyre studimeve për të kuptuar mendjen edhe sjelljet e njerëzve.. Në fund të këtij kursi do të keni përfituar një shpjegim dhe kuptim më të mirë të asaj çka juve jeni dhe mënyrës se si punoni. Kursi do të filloj me 12 Dhjetor 2016. Gjuha në…

Read More

Trajnim falas në Tiranë

Trajnim falas në Tiranë

Trajnim FALAS me temë : “Business English” Të pranishmit do pajisen me CERTIFIKATE PJESEMARRJEJE si dhe OFERTA të tjera SURPRIZE gjatë seminarit – Dëshironi të përfeksiononi anglishten në ambjentet e punës për të komunikuar në mënyrë profesionale? – Dëshironi të shfaqni dhe në gjuhën angleze aftësi Menaxheriale, ato të Lidershipit dhe afësitë Negociuese? – Dëshironi aftësi për të komunikuar dhe drejtuar mbledhje pune në mënyrë sa me bindëse dhe produktive? Atëherë ju ftojmë në seminarin…

Read More
1 2 3 4