Forumi i shoqërisë civile në Itali

Forumi i shoqërisë civile në Itali

Afati i aplikimit: 5 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: përfaqësues të organizatave të shoqërisë civile, think tank, institute të politikave nga Ballkani Perëndimor dhe BE Përfitimet: akomodimi dhe shpenzimet e kufizuara të udhëtimit Forumi i Shoqërisë Civile Trieste është organizuar nën ombrellën e Forumit të Shoqërisë Civile të Samitit të Samitit të Ballkanit Perëndimor, si një iniciativë e përbashkët e Fondit Evropian për Ballkanin (EFB), Fondacioni ERSTE dhe Fondacioni Friedrich-Ebert, në partneritet me Fondacioni…

Read More

Mundësi punësimi si korrespondent në Këshillin e Administrimit të Pyjeve

Mundësi punësimi si korrespondent në Këshillin e Administrimit të Pyjeve

Afati i fundit i aplikimit: 14 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: pjesëmarrës të moshës 18 dhe 26 vjeç Vendi: 9 – 10 tetor 2017 në Vancouver (Kanada) Të rinjtë janë në qendër të një të ardhmeje të qëndrueshme dhe FSC kërkon një korrespondent të pasionuar të të rinjve që mund të angazhojë kolegët e tyre duke mbuluar këtë ngjarje të rëndësishme me origjinalitet, saktësi dhe raportim frymëzues. FSC GA 2017 është organi më i…

Read More

Konkurs për esetë më të mira

Konkurs për esetë më të mira

Afati i aplikimit: 24 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: kushdo Çmimi: esetë do të postohen në faqet e internetit të partnerëve të projektit dhe të projektit dhe në mediat sociale Futures of Europe është një iniciativë në të cilën qytetarët evropianë kërkojnë dhe diskutojnë përgjigjet për të ardhmen e jetës në Evropë në dekadat e ardhshme, shpresat dhe frikën e tyre për Evropën dhe ide evropiane si të tilla. Iniciativa është pjesë e dhe mbështetet…

Read More

Shkollë verore në Hungari

Shkollë verore në Hungari

Afati i aplikimit: 30 qershor 2017 (BE) / 15 qershor 2017 (jashtë BE) Kush mund të aplikojë: studentët që ndjekin BA, MA ose PhD dhe kanë interes dhe entuziazëm akademik dhe / ose profesional për temën Përfitimet: bursa të kufizuara duke përfshirë akomodimin falas dhe ushqimin Kriza aktuale e BE-së dhe dinamika e zhvendosjes së fuqive globale e sjell rajonin e Evropës Qendrore në një epokë të re pasigurie. Shtete të ndryshme nacionale dhe elitat…

Read More

Programi ndërkombëtar UNAOC

Programi ndërkombëtar UNAOC

Afati i aplikimit: 21 Maj 2017 Kush mund të aplikojë: kandidatë nga Evropa dhe Amerika e Veriut (Euna) dhe nga Lindja e Mesme dhe Afrika e Veriut (MENA) Kosto: Programi është i financuar plotësisht, duke përfshirë akomodimin dhe udhëtimin Kandidatët nga Evropa dhe Amerika e Veriut (Euna) dhe nga Lindja e Mesme dhe Afrikën e Veriut (MENA) tani mund të aplikojnë për program.Tema e programit është “Roli i shoqërisë civile dhe mediave në luftimin e urrejtjes…

Read More

Forumi i Iniciativave të Qytetarëve Evropianë në Francë

Forumi i Iniciativave të Qytetarëve Evropianë në Francë

Afati i aplikimit: 1 qershor 2017 Ksuh mund të aplikojë: projekt udhëheqësit e moshës 18-30 Vendi: Nantes, France A jeni moshës 18-30? Jeni  duke udhëhequr një projekt të projektuar për të forcuar nocionin e qytetarisë, të jetuarit së bashku në qytetin tuaj? Ejani për ta paraqitur dhe të ndani  atë me të tjerët në Nantes (Francë) me më shumë se 60 pjesëmarrës të tjerë dhe 30 projekte të reja nga e gjithë Europa! Kriteret e…

Read More

8 arsye pse duhet të studioni në Evropë!

8 arsye pse duhet të studioni në Evropë!

Mbi 1,4 milionë studentë nga e gjithë bota zgjedhin të studiojnë në Evropë në vitin 2012, dhe numrat janë në rritje çdo vit. Me mbi 1000 universitete, qendra kërkimore dhe institucione të arsimit të lartë, Evropa ofron programe të studimeve cilësore. 8 arsye për të zgjedhur Evropën si vendin e studimeve tuaja 1.Karriera: Formoni të ardhmen tuaj Doni të përparoni në karrierën tuaj? Në Anketën e Punëdhënësit Global të QS 2011, mbi 60% e punëdhënësve…

Read More