Event në Tiranë/ “Mbështetja për kompanitë e turizmit në Shqipëri”.

Event në Tiranë/ “Mbështetja për kompanitë e turizmit në Shqipëri”.

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Bashkimi Evropian (BE) organizojnë ditën e Enjte, datë 12 Prill 2018, tek Hotel Tirana International, aktivitetin: “Mbështetja për kompanitë e turizmit në Shqipëri”. Për më shumë informacion kontaktoni në tel: +3554 2259439; +355 69 70 65 650; E-Mail: bazee@ebrd.com.

Read More

Event për prezantimin e Botimit: “Të Rinjtë për Shqipërinë”

Event për prezantimin e Botimit: “Të Rinjtë për Shqipërinë”

Ditën e enjte, më datë 28 shtator 2017, ora 16:00, në kuadër të projektit “Rinia Shqiptare në Veprim” CoDe Albania – COHERENT DEVELOPMENT ALBANIA, organizon në ambientet e saj një event me qëllim prezantimin e Botimit me titull: ‘Të Rinjtë për Shqipërinë’. Ky botim është realizuar nga CoDe Albania, në sajë të kontributit të 7 autorëve ekspertë të fushave të ndryshme: znj. Lindita Komani; z. Nest Zefi; znj. Argita Zalli; znj. Detina Zalli; znj. Arjana…

Read More

Event në Tiranë/ Dashuri përmes ngjyrave

Event në Tiranë/ Dashuri përmes ngjyrave

Dëshironi të ndiqni ekspozitën më të bukur në kryeqytet?! Kreative dhe plot pasion. Me dashuri dhe përkushtim! Fëmijët e insititutit “Ramazan Kabashi”, (fëmijët me vështirësi në shikim) kanë përgatitur për ju punime shumëngjyrëshe, plot stil e ndjeshmëri. Piktura në telajo dhe punim me materiale të papërdorura më parë: gur lumi, dru, spango e metale, pasi arti nuk njeh limite. “Dashuri përmes ngjyrave”ekspozita e inicuar nga organizata “LIBURNETIK” me mbështetje të Ministrisë së Kulturës do të…

Read More

Event në Ministrinë e Jashtme/ YouthSpeak Forum 2017

Event në Ministrinë e Jashtme/ YouthSpeak Forum 2017

AIESEC në Shqipëri organizon edicionin e tretë të eventit YouthSpeak Forum, i cili këtë rradhë do të zhvillohet me datë 6 Maji në Ministrinë e Punëve të Jashtme, me temë kryesore “Punë dinjitoze dhe rritje ekonomike”.  Forumi synon të mbledhi bashkë të rinjë dhe drejtues nga sektorë të ndryshëm të shoqërisë, për ti njohur dhe ndërgjegjësuar në lidhje më Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm të Kombeve të Bashkuara. YouthSpeak Forum mbështetet në tre shtylla kryesore:…

Read More

Event në Tiranë/ Ambasadorja e Kinës, takim të hapur me studentë

Event në Tiranë/ Ambasadorja e Kinës, takim të hapur me studentë

Diten e Hene date 23 Janar, Ora 11:00 ne sallen Aula Magna, Godinia Liria, Rektori i Universitetit te Tiranes Prof.Dr. Mynyr Koni dhe Ambasadorja e R.P. te Kines ne Shqiperi, Shkelqesia e saj Madame Jiang Yu do te mbajne nje takim te hapur me studentet e Institutit Konfuci. Qellimi i ketij takimi do te jete inaugurimi i metodes se testimit HSK per here te pare ne Shqiperi! Gjithashtu Ambasadorja Jiang Yu ka nje lajm te…

Read More

Event në Pogradec/ FreeDOME – Të rinjtë për të rinjtë

Event në Pogradec/ FreeDOME – Të rinjtë për të rinjtë

“FreeDOME është një event i cili ka si qëllim promovimin e të rinjve nga të gjitha trojet shqipfolës.” Ne datat 22-23-24-25-26 dhjetor ne qytetin e Pogradecit. “Në çdo vend të botës një artist i ri e ka të vështirë të krijojë të ardhurat e veta, por edhe më të veshtirë e ka të promovojë punën dhe veten e tij, sidomos para një publiku të gjerë. Në  Shqipëri ky fenomen është mjaft i përhapur. Pothuaj çdo…

Read More

Event në Tiranë/ Rrugëtimi drejt punësimit

Event në Tiranë/ Rrugëtimi drejt punësimit

Qëndra Protik në bashkëpunim me Commit Software dhe Innovation Hub Tirana organizon një seancë informuese rreth problematikave që hasin studentët dhe të sapo diplomuarit për të gjetur punë. Sëbashku do mundohemi tju ndihmojmë duke eksploruar praktikat më të mira dhe oportunitetet që janë. Eventi: 24 Nëntor, ora 17:30 në ambientet e Innovation Hub Tirana. Biletat: http://bit.ly/GTWTicket

Read More

Event në Tiranë/ Promovimi i liderëve të rinj shqiptar

Event në Tiranë/ Promovimi i liderëve të rinj shqiptar

PROMOVIMI I LIDERËVE TË RINJ SHQIPTAR Shoqata e parë kombëtare rinore dedikuar lidershipit rinor “ALBANIAN YOUNG LEADERS FORUM/ Forumi Liderëve të Rinj Shqiptarë”, frymëzuar nga modeli i suksesshëm i Young Global Leaders organizon më datë 04 Nëntor 2016 ( E premte), ora 10:30 – 14:30, pranë Qëndrës Rinore Tiranë (Rruga e Kavajës) eventin “PROMOVIMI I LIDERËVE TË RINJ SHQIPTAR” , në të cilin marrin pjesë liderat më të sukseshëm të fushës së shoqërisë civile, biznesit,…

Read More

Çelik Nimani: Rrugëtimi i një Sipërmarrësi në ICT/ Event në Telekom Community Store

Çelik Nimani: Rrugëtimi i një Sipërmarrësi në ICT/ Event në Telekom Community Store

Këtë herë, takimi i përmuajshëm në Telekom Community Store do të ketë të ftuar Çelik Nimanin, https://www.linkedin.com/in/celiknimani. Çeliku, një sipërmarrës serial në Kosovë, lider i komunitetit të sipermarresve të rinj inovatore në Kosove do te flase mbi rrugetimin e tij, si u be i suksesshëm dhe për të ardhmen e Startupeve në ICT. Mos mungoni, është një mundësi që nuk do të donit t’a humbisnit! Eventi: 26 Prill, ora 18:00; Adresa: Telekom Community Store, Rruga Ibrahim Rugova, Tiranë. Për…

Read More

Energy Networking 4Innovation/ Event për mundësi bashkëpunimi, Sllovaki

Energy Networking 4Innovation/ Event për mundësi bashkëpunimi, Sllovaki

Afati i aplikimit: 20 Nëntor 2016 Kush mund të aplikojë: kompani, universitete dhe kërkues (studiues) në fushën e energjisë nga e gjithë Evropa dhe më gjerë, të interesuar në ndarjen e ideve të reja për projekte dhe gjetje bashkëpunimesh Eventi: 30 Nëntor 2016, Double Tree nga Hilton Hotel, Bratislavë, Sllovaki Rreth eventit Energy Networking 4Innovation është e organizuar si një event shoqërues i “Planit SET Plan 2016 – Central European Energy Conference X ” në…

Read More