Kurs online falas mbi Etikën shkencore dhe inxhinierike

Kurs online falas mbi Etikën shkencore dhe inxhinierike

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë etikën tradicionale dhe aspektet racionale në shkencë dhe inxhinieri për të përmirësuar mirëqenien njerëzore. Ky kurs do të fillojë më 28 qershor 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 2-3 orë/javë Tema: Inxhinieri Institucioni: Instituti i Teknologjisë i Tokios dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 28 qershor 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Krijo një…

Read More

Kurs online falas në filozofi

Kurs online falas në filozofi

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të zbulojnë misteret dhe kuptimet e jetës dhe vdekjes nga interdisiplinari (shkenca, feja dhe filozofia, sidomos etika e aplikuar) dhe perspektivat kulturore. Ky kurs do të fillojë më 2 gusht 2017. Kohëzgjatja: 4 javë Itensiteti: 4-6 orë/javë Tema: Filozofi dhe etika Institucioni: Universiteti Politeknik i Hong Kongut dhe Edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 2 gusht 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në…

Read More