Konkurs ndërkombëtar për esenë më të mirë

Konkurs ndërkombëtar për esenë më të mirë

Afati i fundit i aplikimit: 8 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: Personat 16 deri në 25 vjeç nga vendet e BE-së ose partnerët e COSME-it Përfitimet: udhëtim i financuar plotësisht në Estoni Konkursi për esenë rinore, organizuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Komisionit Evropian për Tregun e Vetëm, Industrinë, Sipërmarrjen dhe NVM-të, po fillon përsëri dhe po kërkon përgjigje kreative dhe të menduar mirë për këtë pyetje: Çfarë aftësish duhet të kenë sipërmarrësit e…

Read More

Kurse të shkurtra nga qeveria Estoneze/Kostot e mbuluara

Kurse të shkurtra nga qeveria Estoneze/Kostot e mbuluara

Afati i aplikimit: 20 Mars, 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë mund të aplikojnë për Bursat e Qeverisë së Estonisë. Bursat që ofrohen: Aplikantit i jepen 500 euro të paguajë tarifat e kursit dhe 25 euro për shpenzimet e akomodimit  në ditë Programi kombëtar i bursave në Estoni është i hapur për studentët ndërkombëtarë, hulumtuesit dhe stafin akademik. Bursat janë për shkolla verore dhe dimërore . Bursa mund t’i jepet studentëve BA, MA dhe…

Read More

Bursa Masteri në Estoni/ 100% mbulim i tarifës së shkollimit

Bursa Masteri në Estoni/ 100% mbulim i tarifës së shkollimit

  Afati përfundimtar i aplikimit: 15 Mars 2017 Kush mund të aplikojë? Çdo student nga çdo vend. Bursat: Mbulojnë 100% të tarifës së shkollimit për dy vjet, në bazë të rezultateve të pranimit. Pse te studiosh ne Universitetin Tartu/ Estoni? Universiteti i Tartu bën pjesë në 2% të universiteteve më të mirë në botë (QS rënditja botërore e universiteteve për 2016-2017); dhe është në krye të 10 universiteteve më të mira të rajonit Lindor (Interfax). Ai…

Read More