Thirrje ne kuadër të Erasmus+ për studime në Universitetin Huelva, në Spanjë

Thirrje ne kuadër të Erasmus+ për studime në Universitetin Huelva, në Spanjë

Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Huelva, në Spanjë. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime Nivelet e mobilitetit për studentët: – Bachelor; – Master; – PhD. Kohëzgjatja e bursave: – Bachelor/Master/PhD (6 muaj); Fushat e studimit: Për t’u njohur me katalogun e programeve të studimit të ofruara nga Universiteti Huelva, klikoni në adresën: http://www.uhu.es/english/erasmusplusincoming/doc/DELEX.pdf…

Read More

Thirrje për trajnim falas në Tiranë

Thirrje për trajnim falas në Tiranë

Thirje për pjesmarrje. Trajnim ”Procedurat e Aplikimit në kuadër të Erasmus +, Rritja e Kapaciteteve në Fushën e Rinisë” Projekti i Asistencës Teknike për Programet Europiane në Shqipëri dhe Organizata Përtej Barrierave, në bashkëpunim me Ministrinë e Integrimit Europian si dhe Ministrinë e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, organizojnë në datat 2-3 Shkurt 2017, trajnimin dy-ditor mbi ‘Shkrimin e projekteve në Programin Erasmus+: Rritja e Kapaciteteve në Fushën e Rinisë’. Trajnimi është falas për të interesuarit….

Read More

Sesion informimi në Tiranë/ Programi Erasmus+ “Studimet e larta; trajnimet; puna vullnetare”

Sesion informimi në Tiranë/ Programi Erasmus+ “Studimet e larta; trajnimet; puna vullnetare”

Të gjithe të rinjtë e interesuar për mundësitë që ofrojnë programet Erasmus+ dhe Erasmus + Youth janë të ftuar të marin pjesë në sesionin e informimit mbi studimet e larta, trajnimet dhe puna vullnetare që ofrohen në kuadër të këtyre programeve për vitin 2017 për të rinjtë shqiptarë. Aktiviteti organizohet nga Rrjeti i Informimit i BE-së, Zyra Kombëtare Erasmus + në Shqipëri dhe shoqata Beyond Barriers – Pertej Barrierave, ditën e premte datë 13 Janar…

Read More

Çfarë është Programi ERASMUS+ ?

Çfarë është Programi ERASMUS+ ?

Çfarë është Programi ERASMUS+ ? Erasmus+ është programi më i ri arsimor i bashkimit Evropian që synon modernizimin e sistemeve arsimore dhe përshtatjen e tyre me nevojat e tregut të punës dhe të  një bote në ndryshim të vazhdueshëm. Erasmus+ bashkon në një ombrellë të vetme shtatë programet e mëparshme arsimore të BE-së duke lehtësuar orientimin e përfituesve dhe rregullat e pjesëmarrjes. Avantazhet e Programit Erasmus+: Nxitja e mobilitetit të studentëve për t’u kualifikuar jashtë…

Read More

Thirrje për aplikime/ Bursa studimi në Portugali

Thirrje për aplikime/ Bursa studimi në Portugali

Hapet thirrja për Aplikime për Bursa për Studentët në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin Nova, Portugali Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës , në Universitetin Nova, Portugali. Llojet e mobilitetit përfshijnë: -Shkëmbimin e studentëve për studime; Nivelet e mobilitetit për studentët: – Bachelor; – Master; – Doktoraturë; Kohëzgjatja e bursave: – Bachelor (3-5 muaj); – Master (3-5 muaj);…

Read More
1 2 3