Shkollë verore falas në Kroaci

Shkollë verore falas në Kroaci

Janë hapur thirrjet për aplikime për Shkollën Verore të Komunitetit të Energjisë 2018! Studentët pasuniversitarë (master ose PhD), profesionistët e rinj nga institucionet qeveritare, kompanitë, think tanks dhe OJQ-të që janë të interesuara, ftohen të aplikojnë online deri më 31 mars 2018. Aplikoni sot dhe kapni një shans për të fituar njohuri për sektorët e energjisë në kompleksitetin e tyre të plotë dhe sfidat e tranzicionit të energjisë. Vendi: Kroaci Periudha kur do zhvillohet shkolla…

Read More

Kurs online falas mbi energjinë

Kurs online falas mbi energjinë

Në këtë kurs gjashtëjavor, aplikantët do të kuptojnë parimet themelore termodinamike të përdorura gjerësisht në shumë fusha inxhinierike: temperatura, energjia e lirë dhe entropia. Ky kurs do të fillojë më 24 korrik 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 3 orë në javë Tema: Termodinamika në Inxhinierinë e Energjisë Institucioni: Universiteti Hanyang dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata te disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 24 korrik 2017 Kërkesat e aplikimit: Kërkohet njohuri bazike në fizikë dhe…

Read More

Konkurs ndërkombëtar fotografie

Konkurs ndërkombëtar fotografie

Afati i aplikimit: 30 Prill 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë, pavarësisht nga kombësia, prejardhja, mosha dhe përvoja Çmimi: USD 2000 për fituesin e përgjithshëm Ky konkurs fokusohet mbi atë se si qasja e energjisë ndryshon jetën e komuniteteve rurale në mbarë botën, dhe konceptin e “zgjuarsisë” dmth, jo vetëm sigurimin e energjisë jashtë rrjetit në fshatra, por si se energjia është duke u përdorur në mënyra të frytshme, të reja, dhe mënyra sipërmarrëse për…

Read More