Mundësi punësimi në Tiranë/ Hulumtues

Mundësi punësimi në Tiranë/ Hulumtues

EMA mirëpret aplikime për pozicionin Hulumtues\e (Policy Researcher). Kjo thirrje është e hapur për profesionistët e rinj, të interesuar në fushat e Integrimit Europian dhe procesin e demokratizimit të vendit. Niveli i eksperiencës/kualifikimit: JuniorLloji i angazhimit: Angazhim me kohë të plotë (8 hr x 5 ditë në javë)Niveli i Pagesës: Shpërblim i përshtatur sipas kualifikimeve dhe përvojësAfati i fundit i Aplikimit: 15 shtator 2019Data e fillimit të punës: 1 tetor 2019 Kriteret e nevojshme:• Përvojë…

Read More

Praktikë 3-mujore në “Lëvizjen Evropiane në Shqipëri”

Praktikë 3-mujore  në “Lëvizjen Evropiane në Shqipëri”

EMA (European Movement Albania) hap Thirrjen për Praktikën 3-mujore periudha qershor-gusht 2016, duke ju ofruar një mundësi për hulumtim më të gjerë në fushën e procesit të integrimit të vendit dhe politikave të BE-së. Krahas vënies në dispozicion të bibliotekës së EMA-s, e cila përmban një numër të konsiderueshëm publikimesh në fushën e studimeve europiane, si praktikant ju do të keni mundësinë që të bëheni anëtarë të rrjetit të European Movement International. Kjo do të…

Read More