Kurs online falas mbi menaxhimin e financave të korporatave

Kurs online falas mbi menaxhimin e financave të korporatave

Në këtë kurs, do të fitoni aftësitë e nevojshme për të menaxhuar në mënyrë efektive financat e një korporate. Mësoni të përdorni rrjedhën e parasë së skontuar, analizat mjete të tjera të menaxhimit financiar për të vlerësuar projektet, investimet dhe instrumentet financiare. Kursi do të fillojë më 26 mars 2018. Kohëzgatja: 8 javë Itensiteti: 10-15 orë/javë Tema: Ekonomia dhe financa Për tu bërë pjesë  e kursit klikoni këtu

Read More

Kurs online falas mbi ekonominë dixhitale

Kurs online falas mbi ekonominë dixhitale

Në këtë kurs kandidatët do të zhvillojnë aftësinë e tyre për të udhëhequr, përtëritur, negociuar dhe menaxhuar në një ekonomi dixhitale që lëviz me shpejtësi. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 2-3 orë/javë Tema: Biznes & Menaxhim Institucioni: Universiteti i Bostonit dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 6 nëntor 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Krijo një llogari Edx Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Ky kurs do t’ju pajisë me njohuritë dhe aftësitë thelbësore për të menaxhuar rreziqet dhe mundësitë e kalimit në ekonominë e ulët të karbonit. Ky kurs do të fillojë më 16 maj 2017. Kohëzgjatja: 5 javë Itensiteti: 2-3 orë/javë Tema: Biznes & Menaxhim Institucioni: Universiteti i Queensland dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 16 maj 2017 Kërkesat e aplikimit: Nuk nevojiten kurse paraprake, megjithatë kërkohet matematika dytësore dhe një aftësi themelore…

Read More