Programi Camargo Core në Francë

Programi Camargo Core në Francë

Afati i fundit i aplikimit: 17 Tetor 2017 Kush mund të aplikojë: artistë, studiues / mendimtarë nga të gjitha rajonet Çfareë ofrohet: 250 USD në javë, si është financimi për transportin e aplikantëve Programi kryesor i Camargos është programi historik dhe kryesor i Fondacionit. Çdo vit fillon një thirrje ndërkombëtare përmes së cilës përzgjidhen 18 aplikantë (9 artistë dhe 9 studiues). Programi Camargo Core ofron kohë dhe hapësirë në një mjedis kontemplativ për të menduar…

Read More

Program praktike me pagesë mujore

Program praktike me pagesë mujore

Afati i aplikimit: 28 Shkurt 2017 Kush mund të aplikojë: Studentët e sapodiplomuar ose kandidatët e diplomuar kohët e fundit Pagesa: Kompensim mujor prej 550 EUR UfMS po nis një thirrje për shprehje interesi nga kandidatë të kualifikuar për Praktikat në 2017. Aplikimet mund të dërgohen pas shembujve që mund të gjenden në këtë faqe, në adresën e treguar hr.recruitment@ufmsecretariat.org  për vende të lira të interesit (një fushë për kandidat) dhe disponueshmërinë për të filluar praktikën në vitin 2017. Kriteret…

Read More

Praktikë e paguar në Australi

Praktikë e paguar në Australi

Afati i aplikimit: 27 Shkurt 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë Shpërblimi: pagë prej 1300 USD në muaj (ose një pjesë e saj)   Aplikimet janë të mirëpritura nga studentët Inxhinierisë së mjedisit dhe asaj civile në vendet jashtë Australisë që kanë përfunduar 2 ose 3 vjet studimi në nivel të studimeve  BA për të punuar me grupe të fuqishme kërkimore në UNSW për një kohëzgjatje 8-javë çdo vit. Praktikantët do të përzgjidhen bazuar në…

Read More

1200 Euro në muaj/ Praktikë 5-mujore e paguar në Bruksel

1200 Euro në muaj/ Praktikë 5-mujore e paguar në Bruksel

  Përshkrimi IGLYO  ka hapur thirrjen për aplikime për një praktikant të ri kërkimor për t’iu bashkuar ekipit IGLYO në Bruksel për 5 muaj. Roli do të ketë një fokus të fortë mbi arsimin, duke ndjekur një projekt të ri ambicioz për të krijuar fillimet e një Indeksi Arsimi LGBTQI Evropian. Kjo do të përfshijë hulumtime, ndërtimin e një bazë të dhënash të këshilltarëve kombëtar, dhe zhvillimin e intervistave për të krijuar pasqyrën e parë të…

Read More

1,050 Euro në muaj/ Praktikë e paguar në Frankfurt, Gjermani

1,050 Euro në muaj/ Praktikë e paguar në Frankfurt, Gjermani

Kush mund të aplikojë: Të diplomuarit kohët e fundit ose studentët të cilët janë në përfundim të studimeve të tyre master Afati i aplikimi: 14 Prill 2016 Pagesa: 1,050 Euro në muaj Përshkrimi Drejtoria e Përgjithshme e Komunikimeve të Bankës Qendrore Evropiane (BQE) është duke kërkuar aplikantë të cilët janë diplomuar kohët e fundit ose studentë të cilët janë afër përfundimit të studimeve të tyre, për të marrë pjesë në një praktikë në departamentin e Shërbimeve të…

Read More

Praktikë e paguar në Bruksel

Praktikë e paguar në Bruksel

Kush mund të aplikojë: aplikantë me përgatitje akademike në shkenca politike, shkenca sociale, gazetari, komunikim, ligj ose fusha të ngjashme Pozicioni: I paguar Afati i aplikimit: 24 Shkurt 2016 Përshkrimi Bruegel është duke rekrutuar një praktikant për 6 muaj, në Ekipin e Komunikimeve dhe Eventeve. Bruegel ofron një periudhë interesante dhe sfiduese për një eksperiencë punë dhe mësimi me ekspertët më të mire në Bruksel, me mundësinë për të fituar njohuri specifike në komunikim. Bruegel…

Read More

1,120 Euro në muaj/ Praktikë e paguar nga Komisioni Europian

1,120 Euro në muaj/ Praktikë e paguar nga Komisioni Europian

Përshkrimi Komisioni Europian ofron një praktikë 5-mujore të paguar, që fillon në 1 Mars ose në 1 Tetor 2016. Nëse ju jeni një nga kandidatët e zgjedhur ju do të keni mundësinë të keni eksperiencë në mjedis ndërkombëtar dhe shumëkulturor. Kjo mund të jetë një hap i rëndësishëm për karrierën tuaj të mëtejshme. Praktikantët punojnë në të gjithë Komisionin Europian. Përmbajtja e punës varet më së shumti nga përgatitja juaj. Ju për shembull, mund të…

Read More

Praktikë verore e paguar në Universitetin e Harvardit

Praktikë verore e paguar në Universitetin e Harvardit

Përshkrimi Janë hapur aplikimet për praktikë verore në Qendrën Berkman për Internetin dhe Shkoqërinë, e vendosur në Universitetin prestigjoz të Harvardit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Praktikantët në internshipin veror marrin pjesë në leksione të veçanta në Qendrën Berkman, angazhohen në eksperienca komunitare, diskutojnë me njëri-tjetrin dhe marrin pjesë në eventet e Qendrës. Afati i aplikimit: 12 Shkurt, 2016 Kriteret: Praktika është e vlefshme për: Studentë të regjistruar në të gjithë llojet e disiplinat ….

Read More

Praktikë 6-mujore e paguar në Bruksel

Praktikë 6-mujore e paguar në Bruksel

  Përshkrimi Transport & Environment (T&E), OJQ-ja me qendër në Bruksel, lider në promovimin e transportit të pastër në Evropë, është duke rekrutuar një kandidat për t’iu bashkuar ekipit të saj të transportit. Kandidati ideal do të ketë një diplomë në ekonomi dhe përvojë relevante në politikën e mjedisit dhe / ose të transportit, duke përfshirë edhe tematikat e lidhura me çmimet, modelimin, ose tema të tjera të rëndësishme të tilla si politikat e klimës së…

Read More

Praktikë pune e paguar në Bruksel

Praktikë pune e paguar në Bruksel

Përshkrimi Shoqata Evropiane e Shtëpive Historike është organizatë me bazë në Bruksel e shtëpive historike dhe kopshteve në pronësi private. Anëtarësimi i saj përbëhet nga 22 shoqata kombëtare, që përfaqësojnë jo më pak se 50,000 shtëpi historike private. Shoqata është duke kërkuar një praktikant, për një periudhë kohe minimumi 6 muaj, duke filluar që nga 7 Dhjetor 2015. Praktikanti ka përgjegjësitë e mëposhtme: Organizimi eventi, duke përfshirë një program vizitash në shtëpitë historike në Austri;…

Read More
1 2