Mundësi punësimi pranë Spitalit Rajonal Durrës

Mundësi punësimi pranë Spitalit Rajonal Durrës

Spitali Rajonal Durres kërkon të punesoje per plotesim vende vakante mjekë , si më poshtë: Mjek Kardiolog Mjek Pediater Mjek Neurolog Mjek Obstetër Gjinekolog Mjek Kirurg Mjek i Urgjences Mjek Pneumolog Mjek Anestezist Reanimator Mjek Hematolog Te interesuarit te paraqiten prane Zyres se Personelit ne Spitalin Rajonal Durrës.

Read More

Trajnim në Durrës/ “Menaxhimi i integruar i mbetjeve – Sfidat e arritjes së Standardeve Evropiane”

Trajnim në Durrës/ “Menaxhimi i integruar i mbetjeve – Sfidat e arritjes së Standardeve Evropiane”

Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri, në kuadër të projektit “Shoqëria civile shqiptare për një Mjedis Evropian (ACHIEVE)”, mbështetur nga Delegacioni i BE-së në Shqipëri, si pjesë e trajnimeve të Paketës së Punës për Rritjen e Kapaciteteve të Shoqërisë Civile në lidhje me tematika të caktuara mjedisore për legjislacionin shqiptar dhe përafrimin e tij me atë të BE-së, organizon trajnimet e rradhës me temë “”Menaxhimi i integruar i mbetjeve – Sfidat e arritjes së Standardeve…

Read More

Vend i lirë pune- Recepsionist/e në Hotel “2 Kitarrat”, Durrës

Vend i lirë pune- Recepsionist/e në Hotel “2 Kitarrat”, Durrës

Hotel “2 Kitarrat”, me vendodhje në Durrës, kërkon të punësojë një person në pozicionin “Recepsionit/e”. Aplikantët duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme: Të ketë eksperincë në ‘booking’ në internet; Të njohë gjuhën italiane dhe angleze; Të jetë i përgjegjshëm në kryerjen e detyrave; Perfundimi i studimeve te larta përbën avantazh. Të interesuarit për këtë pozicion pune, duhet të dërgojnë CV-të e tyre në adresën e e-emailit: mundesi.al@gmail.com para datës 4 Prill 2016. Në subjektin e e-emalit vendosni…

Read More