Bursa në Angli/ Ndiqni studimet e larta në Drejtësi!

Bursa në Angli/ Ndiqni studimet e larta në Drejtësi!

Kjo është një bursë për studentët ndërkombëtarë që dëshirojnë të ndjekin arsimin e mëtejshëm në fushën e së drejtës. Kjo bursë është e hapur për aplikim në fillim të shtatorit. Ku? King’s College London, Angli Kombësia: Aplikantë ndërkombëtarë Dega: Shkollë e lartë në Drejtësi Bursa: Ofron suport financiar deri në £5,000 në vit për periudhën që zgjat programi i studimit. Aplikantëve që fitojnë bursë dol ju ofrohet akomodim për vitin e parë, gjithashtu. Kriteret: E hapur…

Read More

Mundësi punësimi nga USAID

Mundësi punësimi nga USAID

Në kuadër të bashkëpunimit ndërmjet Projektit të USAID-it “Drejtësi për të Gjithë” dhe Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Lezhë kërkohen kandidatë të kualifikuar për dy pozicionet e mëposhtme: Pozicioni: Ndihmës/e pranë Kryetares së Gjykatës Kohëzgjatja e shërbimit: Fillimisht me një afat 6 mujor Kualifikimet Minimale: –Diplomë Master në Drejtësi –Praktikë profesionale ose çdo lloj përvoje tjetër profesionale që lidhet me gjykatën; –Njohuri shumë të mira të rregullave dhe procedurave të funksionimit të gjykatave; –Aftësi shumë të…

Read More

Mundësi punësimi në Tiranë

Mundësi punësimi në Tiranë

Qendra e Karrierës Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me Kompaninë italiane Areariscossioni ofron mundësi punësimi për të interesuarit, pranë zyrave të saj në Tiranë. Nëse keni njohuri shumë të mira të italishtes dhe deshirë për të punuar jeni të mirëpritur. Areariscossioni është një Kompani italiane që vepron prej 25 vjetësh në fushën e tatimeve dhe administrimin e taksave lokale për komunat e shtetit Italian, aktiv për më shumë se tre vjetësh edhe në Shqipëri. Kjo…

Read More

Mundësi studimi me bursë në fushën e Drejtësisë

Mundësi studimi me bursë në fushën e Drejtësisë

Afati i aplikimit: Shkurt – Korrik Kush mund të aplikojë: Personat që kanë diplomë të Shkollës së Drejtësisë Vendi: KocUniversity – İstanbul Shkolla Juridike e Universitetit Koç synon të ushqejë avokatë krijues dhe të sofistikuar me kurset e saj të pasura me përmbajtje në të drejtën publike, të drejtën private dhe programin e saj thelbësor, i cili u mundëson studentëve të shkëlqejnë në disiplina të ndryshme. Programi i Shkollës së Ligjit reagon me sukses për…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Greqi

Mundësi studimi me bursë në Greqi

Kolegji Juridik i Çikago-Kent – Shkolla amerikane e drejtësisë së SHBA-së së bashku me Shkollën e së Drejtës Amerikane në Athinë shpall dy programe të ndërlidhura me bursa të garantuara për avokatët nga Greqia, Qipro, Italia, Shqipëria, Republika e Maqedonisë (FYRUM), Bullgaria, Rumania, Serbia, Kroacia dhe Sllovenia. Programi i Certifikimit të Drejtësisë Amerikane në Athinë, Greqi dhe Një semestër LL.M program në Çikago, Illinois, SHBA. Shkolla e Drejtësisë Amerikane në Athinë pritet nga Nomiki Bibliothiki….

Read More

Mundësi praktike në fushën e drejtësisë

Mundësi praktike në fushën e drejtësisë

Qendra e Karrierës Fakulteti i Drejtësisë në bashkëpunim me Qendrën ALTRI ofron praktika 3 mujore. Qendra ALTRI është një organizatë me karakter kërkimor, profesional, kulturor, e pavarur, joqeveritare që ushtron veprimtarinë e saj në fushën e drejtësisë. Praktika do të shërbejë për të fuqizuar kapacitetet profesionale dhe eksperiencën praktike në fushën e drejtësisë. Praktikantët do të jenë nën udhëheqjen e stafit të Qendrës ALTRI dhe do të angazhohen me kohë të pjesshme në iniciativat e…

Read More

Program praktike e paguar

Program praktike e paguar

Afati i aplikimit: Në vijim Grupi Udhëheqja e Drejtësisë mbështet liderët e drejtësisë në mbarë botën në sfidat me të cilat ballafaqohen, duke iu përgjigjur kërkesave të tyre, ndarjes se tregimeve të tyre dhe i lidh ato në një rrjet global. Jeni te apasionuar pas drejtësisë? A jeni i interesuar në një mundësi për të ndihmuar më tej në ndërtimin e një organizate të krijuar së fundmi të angazhuar për të mbështetur dhe për të…

Read More

Grant për projekte nga Hague Humanity Hub

Grant për projekte nga Hague Humanity Hub

Afati i fundit i aplikimit:17 Shkurt 2017 Hague Humanity Hub ka hapur aplikimet për inovatorët në paqe, drejtësi dhe sektorët humanitarë për të aplikuar për një grant, duke marrë idetë e tyre të reja për zgjidhje dixhitale në nivelin e ardhshëm. Hub, një bashkëpunim mes Hagës dhe HumanityX, ka lançuar Fondin Cross-Over për ti dhënë krijuesve dixhitale mundësi për të përmirësuar një proces, produkt ose shërbim brenda paqes, të drejtësisë apo sektori humanitar. Shpërblimet që ofrohen: Në…

Read More