Mundësi studimi me bursë në disiplina të ndryshme

Mundësi studimi me bursë në disiplina të ndryshme

Afati i fundit i aplikimit: 2 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: profesionistë të huaj të moshës 25-49 vjeç me diplomë universitare Bursa përfshin: Mbulimin 100% të tarifave, pagesat mujore, sigurimin shëndetësor, pagesë për libra dhe materiale Qeveria e Republikës së Kolumbias ofron bursa të plota pasuniversitare për në vjeshtë. Bursat janë në dispozicion për ndjekjen e programit pasuniversitar (specializim, Master, dhe Doktoratë / PhD). Instituti Kolumbian i Kredive Arsimore dhe Studimeve Teknike jashtë vendit –…

Read More

Studime me bursë në Suedi

Studime me bursë në Suedi

Afati i fundit i aplikimit: 9 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: kandidatë të shkëlqyer dhe të motivuar me diplomë akademike në nivelin Master Bursa përfshin: studimet me kohë të plotë në një maksimum prej katër vitesh Qendra Antibiotike Uppsala (UAC) njoftoi në vitin 2015 që do të sjellë së bashku, të stimulojë dhe mbështesë kërkimet që adresojnë pyetje të rëndësishme në lidhje me rezistencën antibiotike nga të tre fushat disiplinore në UU: Mjekësi dhe…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Australi

Mundësi studimi me bursë në Australi

Universiteti Kombëtar Australian ka hapur aplikimin për një numër bursash PhD në dispozicion për studentët Australian dhe ndërkombëtar. Bursa ka një vlerë prej $ 26,392 në vit pa taksa, në pagesa dy javore. Bursat jepen për tre vjet me orar të plotë, me një shtyrje të mundshme gjashtë mujore. ANU është një universitet udhëheqës botëror në kryeqytetin e Australisë, Canberra. Vendndodhja tregon historinë e tyre unike, lidhjet me qeverinë australiane dhe qëndrimin e veçantë si…

Read More

Mundësi studimi Doktorature me bursë

Mundësi studimi Doktorature me bursë

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus + në Middle East Technical University, në Ankara, për semestrin e parë të vitit akademik 2017-2018 Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete në Middle East Technical University, në Ankara, Turqi në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian, për studentët e UT-së për studime, për vitin akademik 2017-2018. Llojet e mobilitetit përfshijnë: -Shkëmbimin e studentëve për studime; Nivelet e mobilitetit për studentët:…

Read More

Studime doktorature me bursë në Republikën Çeke

Studime doktorature me bursë në Republikën Çeke

Afati i aplikimit: 31 maj 2017 Intervistat: 19-20 qershor Vendimi: mesi i korrikut 2017 Data e fillimit: 1 tetor 2017 Qendra për etikë si studim në vlerën njerëzore, si pjesë e Departamentit të Filozofisë në Universitetin e Pardubicës, fton aplikimet për programin e saj të financuar plotësisht në filozofi. Qendra fton aplikantët nga studentët që punojnë në etikë dhe filozofi politike, të interpretuara gjerësisht, Studentët rezidentë me kohë të plotë që pranohen në programin e…

Read More

Studime me bursë në Slloveni

Studime me bursë në Slloveni

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus + në Universitetin e Mariborit në Slloveni për vitin akademik 2017-2018. Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin e Mariborit, në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian, për studentët e UT-së për studime, për vitin akademik 2017-2018. Llojet e mobilitetitpërfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime Nivelet e mobilitetit për studentët: – Bachelor (studentët duhet të jenë të regjistruar në…

Read More

Studime me bursë në Çeki

Studime me bursë në Çeki

Afati i fundit i aplikimit: 31 maj 2017 Kush mund të aplikojë: studentë ndërkombëtarë Bursë: mbështetje për kostot e jetesës, mundësi financimi për udhëtime Qendra për etikë si studim në vlerën njerëzore, si pjesë e Departamentit të Filozofisë në Universitetin e Pardubicës, ka hapur aplikimet për programin e saj të financuar plotësisht në filozofi. Qendra për Etikën si Studim në Vlere Njerëzore, si pjesë e Departamentit të Filozofisë në Universitetin e Pardubicës, ofron Bursa të Doktoraturës të…

Read More

Mundësi studimi doktorature me bursë

Mundësi studimi doktorature me bursë

Afati i aplikimit: 21 Prill 2017 Shtyhet Thirrja për Aplikime për Bursa për Studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Anadollit, Turqi, për vitin akademik 2017-2018 Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Anadollit, Turqi, për semestrin e I-rë të vitit akademik 2017-2018. Fushat e studimit: – Gjuhë e Huaj; – Drejtësi; – Ekonomiks; Për t’u njohur me…

Read More

Mundësi studimesh me bursë

Mundësi studimesh me bursë

Afati i aplikimit: 28 prill 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë nga jashtë BE-së ose vende që nuk janë anëtare të zonës ekonomike evropiane Bursat përfshijnë: një pagesë mujore, tarifat e shkollimit (duke përfshirë tarifat e pranimit / përfundimit) dhe strehim të lirë Universiteti Transilvania Brasov ka hapur aplikimet për Programin e Bursave Academica për vitin akademik. Këto bursa janë të hapura për studentët e kualifikuar ndërkombëtarë për të ndjekur studime universitare, Master apo programe PhD. Qëllimi i…

Read More

Studime me bursë në Londër

Studime me bursë në Londër

Afati i aplikimit: 26 prill 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e UK / BE-së dhe studentët jashtë shtetit Bursa mbulon: Tarifat e shkollimit dhe shpenzimet e jetesës të 18,000 £ çdo vit për katër vjet. Shkolla Ekonomike e Londrës dhe Shkencave Politike po ofron 64 bursa PhD për studentë të rinj PhD. Bursat janë në dispozicion për studentët në Mbretërinë e Bashkuar / BE dhe studentët jashtë shtetit që ndërmarrin kërkime me kohë të plotë në…

Read More
1 2 3 4 5