Konkurs ndërkombëtar në dizajn

Konkurs ndërkombëtar në dizajn

Afati i fundit i aplikimit: 21 maj 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë Çmimi: 5000 euro, promovimi global dhe nënshkrimi i produktit Titulli i konkursit është “Simple Office Accessories”. Kërkohen ide të pluhurosura, të vjetra që janë hedhur diku në dollapin tuaj ose në diskun e kompjuterit tuaj për një kohë tani.  Ajo që ju e dini mund të ketë një ndikim të madh në jetën e njerëzve, por kurrë nuk keni gjetur kurrë kohën…

Read More

Bursë për pjesëmarrje në ONCAMPUS Reading/ Art dhe Dizajn

Bursë për pjesëmarrje në ONCAMPUS Reading/ Art dhe Dizajn

Afati i aplikimit: 28 Prill 2017 Kush mund të aplikojë: i dizajnuar për studentët ndërkombëtarë që kanë përfunduar arsimin e mesëm Bursa: 50% Bursë në ONCAMPUS Reading Ky program (Undergraduate Foundation Program UFP) është projektuar për të përgatitur studentët ndërkombëtarë, të cilët kanë përfunduar arsimin e mesëm, për hyrje në studimet universitare në Art & Dizajn në Universitetin e Reading. ONCAMPUS Reading është brenda mundësive të Londrës dhe ka një reputacion të njohur ndërkombëtarisht për cilësinë…

Read More

Konkurs për prodhime grafike në postera

Konkurs për prodhime grafike në postera

Afati i aplikimit: 10 Mars 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e dizajnit, projektues grafik, artistë plastike, fotografë dhe prodhuesit grafike në përgjithësi Çmimet: medalje, diploma dhe një total prej 5,000 USD çmim do të jepet për planet më të mira poster 2017 Konkursi përfshin dy kategori kryesore – një për veprat e botuara dhe një për veprat e pabotuara – dhe disa nën-kategori, të cilat janë: Punimet e publikuara Kategoria A – Postera mbi tema…

Read More
1 2 3