Konkurs ndërkombëtar për posterat më të mira

Konkurs ndërkombëtar për posterat më të mira

Afati i aplikimit: 30 Tetor 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë studentët në BA, MA dhe PhD në studimet e arteve të bukura, dizajnit, arteve pamore, nga çdo pjesë e botës Çmimet që do të jepen: një (1) Çmimi Special dhe shtatë (7) Shpallje Nderi Shoqata e Dizajneve Grafike PLAKART, në partneritet me Muzeun e Qytetit të Shkupit, shpall konkursin e 10-të Ndërkombëtar të Posterave të Studentëve (ISPC), Shkup 2017, mbi temën “Realiteti Artificial”….

Read More

Konkurs ndërkombëtar në dizajn dhe pikturë

Konkurs ndërkombëtar në dizajn dhe pikturë

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: ilustrues, dizajner grafik, karikaturistë dhe artistë të tjerë Çmimi: shpërblime në para arrin përafërsisht. 4,600 euro për veprat më të mira Tschutti heftli, revista e futbollit zviceran ka hapur një konkurs të ilustruar për albumin e futbollit 2018 dhe fton të gjithë ilustruesit të marin pjesë. Që nga viti 2008, Revista ka botuar një album me etiketa me ekipet e futbollit të dizajnuara nga…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Afati i aplikimit: 15 Shtator 2017 Kush mund të aplikojë: Studentët  në çdo fazë studimi nga mbarë bota Çmimi: projekti më i mirë do të shpërblehet me çmime, të cilat duhet të shpallen për konkursin për 2017. Fondacioni i Arsimit të Hidrogjenit (HEF) ka shpallur dhe ka hapur konkursin e saj ndërkombëtar për dizajnin e studentëve për 2017. Konkursi i Dizajnit të Studentëve të Hidrogjenit 2017 sfidon ekipet studentore nga e gjithë bota për të…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Dizanj

Konkurs ndërkombëtar në Dizanj

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: korporatat, organizatat, individët dhe grupe individësh janë të gjithë të mirëpritur të aplikojnë, pavarësisht nga mosha, gjinia, përkatësia profesionale ose kombësia Çmimi: rreth 16,000 Euro Konkursi i Kokuyo Design Awards kohët e fundit është hapur për hyrjet për vitin 2017, për të zbuluar dhe njohur edhe një herë dizenjot funksionale të produktit nga e gjithë bota. Tema e konkurrencës për vitin 2017 është…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Afati i fundit i aplikimit: 28 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: projektues nga e gjithë bota Çmimi ofron: një fond total çmim prej më shumë se 95 000 USD Përshkrim Departamenti i Zhvillimit Ekonomik (DOED) i Qeverisë së Qytetit të Taipei ka hapur konkursin 2017 të Taipei International Design Award (TIDA) për regjistrim. Këtë vit është dhjetëvjetori i Çmimit Ndërkombëtar të Dizajnit të Taipei, Qeveria e qytetit të Taipei shtrin ftesën e saj për projektues…

Read More

Konkursi Ndërkombëtar i Dizajnit të Mobileve

Konkursi Ndërkombëtar i Dizajnit të Mobileve

Afati i aplikimit: 24 nëntor 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e projektimit dhe profesionistët, pa kufi moshe Shpenzimet: nuk ka asnjë tarifë hyrjeje Andreu World lançon konkursin e saj të 17-të vjetor Ndërkombëtar të Dizajnit të Mobileve dhe hap regjistrimin për 2017. Konkursi është i hapur për studentët e dizajnit dhe për profesionistët, pa asnjë kufizim moshe. Pjesëmarrësit janë të ftuar të paraqesin dizajne të reja për një karrige dhe / ose tryezë druri….

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Afati i aplikimit: 31 Tetor 2017 Hapur për të: të gjithë studentët e universiteteve Çmimi: 7,500 USD – për fituesin e parë, 5,000 USD – për vendin e dytë dhe 2,500 USD – për vendin e tretë Konkursi i Projektimit të Studentëve të Partneritetit për Planifikim dhe Edukimin Vizual (PAVE), tani në vitin e 23-të, është i hapur për të gjithë studentët e kolegjeve. I orientuar drejt studentëve të nivelit universitar të përfshirë në planifikimin , marketimin…

Read More

Bursë kërkimore në arkitekturë dhe dizajn

Afati i Aplikimit: 24 Korrik, 2017 Programi M + / Design Trust Research Fellowship synon të mbështesë një projekt kërkimor origjinal që heton çështjet që kanë të bëjnë me projektimin dhe arkitekturën në rajonin e deltës së lumit Pearl River dhe në mes të rajonit dhe pjesëve të tjera të botës. Përveç zgjerimit të njohurive aktuale në këto fusha, shpresohet se gjetjet nga shoqëria do të informojnë edhe blerjet e ardhshme dhe programet e tjera…

Read More

Kurs online falas mbi video-lojrat

Kurs online falas mbi video-lojrat

Në këtë kurs pesë-javor, aplikantët do të mësojnë se si të krijojnë lojën më të mirë duke kuptuar mendimin algoritmik në problemet e programimit të thjeshtë dhe duke e aplikuar atë në dizajnimin e lojës. Ky kurs do të fillojë më 11 shtator 2017. Kohëzgjatja: 5 javë Itensiteti: 3 orë/javë Tema: Shkenca kompjuterike Institucioni: Instituti Rochester i Teknologjisë dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 11 shtator 2017 Si të bashkoheni me…

Read More

Kurs online falas në Dizajn dhe Teknologji

Kurs online falas në Dizajn dhe Teknologji

Në këtë kurs tetë javor, aplikantët do të shqyrtojnë teoritë e mësimit në zhvillim dhe teknologjitë interaktive për të krijuar përvoja të angazhuara për studentët e sotëm. Ky kurs do të fillojë më 30 maj 2017. Kohëzgjatja: 8 javë Itensiteti: 4-6 orë/javë Tema: Edukimi dhe trajnimi i mësuesve Institucioni: Sistemi i Universitetit të Maryland, UMUC dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 30 maj 2017 Kërkesat e aplikimit Përvoja themelore në përpunim…

Read More
1 2 3