Konkurs ndërkombëtar në Moskë

Konkurs ndërkombëtar në Moskë

Afati i aplikimit: 20 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: profesionistë dhe dizajnerë amatorë inkurajohen të marrin pjesë Çmimi: 1,000 euro Federata Dimërore e Çiklizmit dhe projekti avokues i çiklizmit rus shpallin Konkursin për Dizajnin e Identitetit  për Kongresin e 6 Ndërkombëtar të Çiklizmit Dimëror, që po zhvillohet në Moskë, në shkurt 2018.   Kriteret e aplikimit: Të dy profesionistë dhe dizajnerë amatorë inkurajohen të marrin pjesë dhe nuk ka kufizime mbi moshën ose vendin…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në dizajn nga LibreOffice

Konkurs ndërkombëtar në dizajn nga LibreOffice

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë projektuesit në mbarë botën për të kontribuar me idetë e tyre Çmimi: tre propozimet kryesore do të jepen me Slimbook KATANA Intel i5, kuti Nextcloud me Raspberry Pi 3 dhe Nitrokey Pro 3 Fondacioni i Dokumenteve po kërkon një identifikues të ri për Komunitetin LibreOffice dhe fton të gjithë dizajnuesit në mbarë botën që të kontribuojnë me idetë e tyre. Kriteret…

Read More

Konkurs ndërkombëtar nga Kombet e Bashkuara

Konkurs ndërkombëtar nga Kombet e Bashkuara

Afati i fundit i aplikimit: 15 nëntor 2017 Kush mund të aplikojë: çdo individ profesionist ka të drejtë të hyjë në konkursin për karikaturat politike të shtypura në çdo botim të botuar kudo, në çdo gjuhë Çmimi: vendi i parë USD 10,000; Vendi i dytë USD 5.000; Vendi i tretë USD 3.000 Aplikimet e Kombeve të Bashkuara / Ranan Lurie tani janë të hapura për  konkursin e vitit 2017. Regjistrimet e paraqitura duhet të përfaqësojnë…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në dizajn

Konkurs ndërkombëtar në dizajn

Afati i aplikimit: 15 Shtator 2017 Kush mund të aplikojë: projektues, artistë, fotografë, ilustrues dhe studentë Çmimi: një total prej gjashtë shpërblimesh – pesë kryesore, dhe një çmim të veçantë Stereohype nis konkurrencën e saj të 13të të butonave (kopsave) Button Badge, duke bërë thirrje për dizajne të reja për vitin 2017, që vijnë nga çdo pjesë e botës. Vitin e kaluar, Konkursi i 12-të mori 949 regjistrime nga 279 dizajner individualë. 60 dizajne janë…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për posterat më të mira

Konkurs ndërkombëtar për posterat më të mira

Afati i aplikimit: 30 Tetor 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë studentët në BA, MA dhe PhD në studimet e arteve të bukura, dizajnit, arteve pamore, nga çdo pjesë e botës Çmimet që do të jepen: një (1) Çmimi Special dhe shtatë (7) Shpallje Nderi Shoqata e Dizajneve Grafike PLAKART, në partneritet me Muzeun e Qytetit të Shkupit, shpall konkursin e 10-të Ndërkombëtar të Posterave të Studentëve (ISPC), Shkup 2017, mbi temën “Realiteti Artificial”….

Read More

Konkurs ndërkombëtar në dizajn dhe pikturë

Konkurs ndërkombëtar në dizajn dhe pikturë

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: ilustrues, dizajner grafik, karikaturistë dhe artistë të tjerë Çmimi: shpërblime në para arrin përafërsisht. 4,600 euro për veprat më të mira Tschutti heftli, revista e futbollit zviceran ka hapur një konkurs të ilustruar për albumin e futbollit 2018 dhe fton të gjithë ilustruesit të marin pjesë. Që nga viti 2008, Revista ka botuar një album me etiketa me ekipet e futbollit të dizajnuara nga…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Afati i aplikimit: 15 Shtator 2017 Kush mund të aplikojë: Studentët  në çdo fazë studimi nga mbarë bota Çmimi: projekti më i mirë do të shpërblehet me çmime, të cilat duhet të shpallen për konkursin për 2017. Fondacioni i Arsimit të Hidrogjenit (HEF) ka shpallur dhe ka hapur konkursin e saj ndërkombëtar për dizajnin e studentëve për 2017. Konkursi i Dizajnit të Studentëve të Hidrogjenit 2017 sfidon ekipet studentore nga e gjithë bota për të…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Dizanj

Konkurs ndërkombëtar në Dizanj

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: korporatat, organizatat, individët dhe grupe individësh janë të gjithë të mirëpritur të aplikojnë, pavarësisht nga mosha, gjinia, përkatësia profesionale ose kombësia Çmimi: rreth 16,000 Euro Konkursi i Kokuyo Design Awards kohët e fundit është hapur për hyrjet për vitin 2017, për të zbuluar dhe njohur edhe një herë dizenjot funksionale të produktit nga e gjithë bota. Tema e konkurrencës për vitin 2017 është…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Afati i fundit i aplikimit: 28 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: projektues nga e gjithë bota Çmimi ofron: një fond total çmim prej më shumë se 95 000 USD Përshkrim Departamenti i Zhvillimit Ekonomik (DOED) i Qeverisë së Qytetit të Taipei ka hapur konkursin 2017 të Taipei International Design Award (TIDA) për regjistrim. Këtë vit është dhjetëvjetori i Çmimit Ndërkombëtar të Dizajnit të Taipei, Qeveria e qytetit të Taipei shtrin ftesën e saj për projektues…

Read More
1 2