Konkurs ndërkombëtar për dizajnër grafik

Konkurs ndërkombëtar për dizajnër grafik

Afati i fundit i aplikimit: 15 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: dizajner grafik Çmimi: një poster do të shpallet si projekt fitues dhe do të marrë njohje shtesë DIMAD dhe Këshilli i Qytetit të Madridit, të mbështetur nga Forumi i Biznesit për Madridin, ftojnë të gjithë dizajnuesit grafik të marrin pjesë në ekspozitën e parë të hapur të posterit “Madrid Gráfica” me moton “The Light City”. Konkursi është krijuar për të rritur ndërgjegjësimin për çështjet…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Madrid

Konkurs ndërkombëtar në Madrid

Afati i fundit i aplikimit: 15 Gusht 2017 Kush mund të aplikojë: dizajnerat grafik Çmimi: një poster prej 100 të zgjedhurish, do të shpallet si projekt fitues dhe do të marrë njohje shtesë DIMAD dhe Këshilli i Qytetit të Madridit, të mbështetur nga Forumi i Biznesit për Madridin, ftojnë të gjithë dizajnuesit grafik të marrin pjesë në ekspozitën e parë të hapur të posterit  “Madrid Gráfica” me moton “The Light City”. Konkursi është krijuar për…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn Grafik

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn Grafik

Afati i aplikimit: 15 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: projektues nga të gjitha rajonet dhe vendet dhe përfshin dy kategori kryesore të konkurrencës – një për Dizajn Poster dhe një për Dizajnin e Identitetit të Korporatës Çmimi: veprat më të mira do të ekspozohen dhe do të paraqiten në një botim të veçantë Ministria e Çështjeve Ekonomike e Kinës ka hapur përsëri konkursin e TIGDA (International Graphic Design Award) dhe aktualisht pranon aplikimet për vitin 2017….

Read More

Konkurs në Dizajn Grafik

Konkurs në Dizajn Grafik

Konkurs në Dizajn Grafik (Grafic Design) E shtunë 27 Maj 2017 | 9:30-13:30 | TEG Tirana East Gate Kriteret e aplikimit: Duhet të jeni në mes të 16 dhe 25 vjeç. Duhet të jeni në dispozicion të shtunën 27 maj 2017 nga ora 09:30 deri në 13:30 @ TEG. Duhet të keni aftësi të forta në përpunimin grafik, duke krijuar dhe fushata editing reklamave dhe materialeve promovuese. Duhet të kuptoni anglisht. Detyrat në konkurs do të jepet në…

Read More

Praktikë e paguar në Dizanj Grafik

Praktikë e paguar në Dizanj Grafik

Afati i aplikimit: 26 Mars 2017 Shpërblimi: 450 € për muaj Organizimi: UNSSC – Sistemi i Kombeve të Bashkuara Vendi: Italia, Torino UNSSC siguron një mjedis pune që reflekton vlerat thelbësore të Kombeve të Bashkuara: integritetin, profesionalizmin dhe respektin për diversitetin. Përshkrimi i detyrave Kolegji është duke kërkuar një praktikant të dizajnit grafik për të ndihmuar në zhvillimin e materialeve për të mbështetur aktivitetet e komunikimit të korporatave të Kolegjit. Detyrat do të përfshijnë – por…

Read More