Kurs online falas mbi strategjitë e biznesit

Kurs online falas mbi strategjitë e biznesit

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të mësojnë se si udhëheqësit e elitës konceptojnë dhe zbatojnë strategji që nxisin kompanitë dixhitale me rritje më të shpejtë në botë. Ky kurs do të fillojë më 11 korrik 2017. Kohëzgjatja: 4 javë Itensiteti: 4-6 orë/javë Tema: Biznes & Menaxhim Institucioni: Kolegji Babson dhe Edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi Fillon më 11 korrik 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit…

Read More