Mundësi studimi me bursë në Zelandën e Re

Mundësi studimi me bursë në Zelandën e Re

Afati i aplikimit: 1 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: studentët nga Zelanda e Re dhe studentët ndërkombëtarë Bursa përfshin: 23,500 USD në vit + pagesa për shkollim Universiteti Victoria në Wellington ofron 35 bursa doktorature për studentët e Zelandës së Re dhe studentët ndërkombëtarë. Këto bursa janë në dispozicion për ndjekjen e doktoraturës. Qëllimi i Universitetit është të ofrojë një mjedis mësimor për t’i ndihmuar studentët të arrijnë potencialin e tyre të plotë, por…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Barcelonë

Mundësi studimi me bursë në Barcelonë

Afati i aplikimit: 25 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: qytetarë të të gjitha kombësive me diplomë universitare nga një kolegj ose universitet i akredituar Bursa përfshin: studime plotësisht të financuara Shkolla Pasuniversitare e Ekonomisë në Barcelonë ofron pagesa për shkollim dhe bursa të financuara plotësisht bazuar në meritat akademike. Bursat janë të hapura për studentët ndërkombëtarë për të fituar një nga tre gradat zyrtare të masterit në Ekonomi dhe Financa, Analiza të Specializuara Ekonomike…

Read More