Kurs online falas mbi buxhetin dhe koncepte te tjera financiare

Kurs online falas mbi buxhetin dhe koncepte te tjera financiare

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të kuptojnë konceptet financiare, si dhe praktikat efektive në buxhetimin dhe auditimin për menaxherët e bibliotekave në të gjitha nivelet. Ky kurs do të fillojë më 29 gusht 2017. Kursi do të zgjasë 4 javë dhe mësimet do të zhvillohen 2-3 orë në javë në gjuhën angleze. Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu  

Read More

Bursa kërkimore nga Universiteti i Nevadës

Bursa kërkimore nga Universiteti i Nevadës

Afati i fundit i aplikimit: 1 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët ndërkombëtarë Përfitimet: buxheti i projektit prej 20.000 USD Qendra Ndërkombëtare e Regjistrimit të Lojrave (ICGR) e UNLV ofron deri në tre studime gjashtë mujore të Universitetit të Nevadës për të mbështetur hulumtimet me ndikim në çështjet e rëndësishme të rregullimit të lojërave të fatit. Këto bursa do të jepen në baza konkurrence nëpërmjet një procesi rishikimi. Temat aktuale të interesit përfshijnë, por nuk…

Read More