Bursë për studime në Francë

Bursë për studime në Francë

Afati i fundit i aplikimit: 25 Shkurt, 2017 Nëse  jeni në kërkim të mundësive të biznesit, atëherë Graduate School Grenoble e Biznesit  në Grenoble, France mund të jetë pikërisht ajo që ju po kërkoni. Grenoble Ecole de Management (GEM) ka ndihmuar formimin e  të ardhmes së biznesit në mbarë botën përmes ekspertizës së teknologjisë, inovacionit dhe sipërmarrjes që u formua në vitin 1984. Ata po ofrojnë një bursë deri në 10,000 € për  programet pasuniversitare…

Read More

Dëshironi të studioni në Central European University?/Aplikoni tani për bursën tuaj

Dëshironi të studioni në Central European University?/Aplikoni tani për bursën tuaj

Afati i aplikimit: 1 Shkurt 2017 Kush mund të aplikojë? Studentët e diplomuar nga çdo vend Rreth bursave: Bursat financiare kanë paketa në dispozicion duke filluar nga çmimet e shkollimit për bursa të plota Përshkrim Universiteti i Evropës Qendrore (CEU) mbledh së bashku nxënës nga 100 vende për të shkëmbyer ide në një komunitet të hapur dhe dinamik akademik në Budapest. Eshtë listuar në një pozicion të lartë në 100 universitete në mbarë botën nga Quacquarelli…

Read More

Hapet Thirrja për Bursa për studentët në Programin Erasmus (+) në Universitetin Middle East Technical University, në Ankara, Turqi

Hapet Thirrja për Bursa për studentët në Programin Erasmus (+) në Universitetin Middle East Technical University, në Ankara, Turqi

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentë të Universitetit të Tiranës në Universitetin Middle East Technical University, Ankara, Turqi. Llojet e mobilitetit përfshijnë: -Shkëmbimin e studentëve për studime; Nivelet e mobilitetit për studentët: -Bachelor (studentët duhet të jenë të regjistruar në një program studimi Bachelor në Universitetin e Tiranës. Nuk mund të aplikojnë dot studentët e regjistruar në vitin e parë, por ata duhet të…

Read More

10 Këshillat më të rëndësishme për fitimin e një burse

10 Këshillat më të rëndësishme për fitimin e një burse

Gjetja e një burse është më e lehtë se sa mund të mendoni. Këtu janë disa këshilla për të marrë një bursë, duke përfshirë edhe atë që ju duhet të shikoni me vëmendje në aplikimin tuaj. 1.Filloni kërkimin sa më shpejt të jetë e mundur Sa më parë të filloni kërkimin tuaj, aq më shpejt ju mund të merrni mbështetje. Dhe mos u shqetësoni për të mosgjetjen e një burse të përshtatshme. Vetëm injoroni të…

Read More

Plotësisht e financuar/ Bursë Doktorature në Danimarkë

Plotësisht e financuar/ Bursë Doktorature në Danimarkë

Përshkrimi Departamenti i Financave në Shkollën e Biznesit të Kopenhagenit hap aplikimet për bursa Doktorature në sektorin e financës. Disa bursa janë në dispozicion nga të cilat njëri është një bursë të përgjithshme në çdo fushë të financave, ndërsa tre bursa janë në fusha të veçanta të financave. Të gjitha bursa fillimisht mbulojnë një periudhë tre-vjeçare studimi. Zgjatja e financimit është në dispozicion për kandidatët e suksesshëm të cilët dëshirojnë të ndjekin një karrierë universitare….

Read More

Bursa Masteri për Administrim Publik në Hungari

Bursa Masteri për Administrim Publik në Hungari

Përshkrimi School of Public Policy (SPP) në Universitetin Europian Qendror (CEU) ofron një program master 2-vjeçar (MPA) që synon të trajnojë vendim-marrësit e arsdhshëm dh ekspertët e politikave. CEU është një shkollë e lartë,  në gjuhën angleze në Budapest, Hungari që është akredituar në Shtetet e Bashkuara dhe Hungari. Programi dy-vjeçar master i SPP në politikën publike integron tre komponentë: Njohuritë, Aftësitë, dhe praktikën. Kriteret Bursat janë të hapura për individët e diplomuar me një diplomë…

Read More
1 2 3 4