Mundësi studimi me bursë në shkollën KDI

Mundësi studimi me bursë në shkollën KDI

Mundësi të shumta bursash janë në dispozicion për shumicën e studentëve që janë pranuar për pranimet e shkollës KDI. Global Ambasador Sholarship ( “GAS”) Cilët mund të aplikojnë:Studentët ndërkombëtarë Regjistrimet Periudha: pranimet Pranvera Si të Aplikoni: Nuk ka aplikim të veçantë. Shumica e studentëve ndërkombëtarë të regjistruar në programin master me kohë të plotë do të bëhen kandidatë të mundshëm për këtë bursë. Seoul G20 Global Leaders Fellowship Përfitimet: shkollim i plotë, pagesë mujore dhe…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Mbretërinë e Bashkuar

Mundësi studimi me bursë në Mbretërinë e Bashkuar

Bursat e mbulimit të plotë të tarifave të shkollimit jepen për aplikantët me një rekord shumë të mirë akademik duke filluar një kurs pasuniversitar në shtator 2017. Nxënësit e të gjitha shtetësive kanë të drejtë të aplikojnë për këtë bursë. Qëllimi i bursës është të mundësojë dhe të inkurajojë studentët e aftë nga çdo kombësi. Kandidatët e interesuar duhet të kontaktojnë shkollën e duhur për disiplinën e tyre për informacion në lidhje me afatet e aplikimit dhe,…

Read More

Studime doktorature me bursë në Gjermani

Studime doktorature me bursë në Gjermani

Afati i aplikimit: 30 Prill 2017 Fushat e studimit: Çdo fushë studimi të ofruara nga universiteti i zgjedhur Financimi i pjesshëm, pagesë max prej 1,000 euro / muaj + sigurimi shëndetësor prej 125 euro në muaj Mund të meret për në çdo shtet ose universitet shtetëror të njohur në Gjermani Kërkesat për aplikantët: Shtetësia jo-gjermane Të jetë pranuar pa kushte në Universitet Doktoraturë me kohë te plotë në një Univ Gjerman ose  një Universitet të…

Read More

Studime më bursë në Mbretërinë e Bashkuar

Studime më bursë në Mbretërinë e Bashkuar

Afati i fundit i aplikimit: 04 Maj 2017 Kush mund të aplikojë: studentët Bursat që ofrohen: pagesa e plotë  për shkollim, strehim, shpenzimet e jetesës dhe fluturimet për në Londër dhe nga Londra Universiteti i Westminster hap aplikimet për bursa për studentët e masterit . Studentët ndërkombëtarë nga një vend në zhvillim mund të aplikojnë për këto bursa.   Kriteret e aplikimit: Aplikanti duhet të jetë një student ndërkombëtar nga një vend në zhvillim dhe të…

Read More

Studime me bursë në Francë

Studime me bursë në Francë

Afati i aplikimit: 1 Prill 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë për të ndjekur master dhe program doktorature Bursat që ofrohen: 2500 EUR për semestër Universiteti i Limoges ofron për një program vjetor të bursave në bashkëpunim me Fondacionin dhe rajonin Nouvelle-Aquitaine. Bursat janë të hapura për studentët ndërkombëtarë për të ndjekur master dhe programin e doktoratës për vitin akademik 2017-2018. Kriteret e aplikimit: Përsosmëria e aplikimit; Motivimi për trajnim doktorature; Për t’u regjistruar…

Read More

Bursë për shkrimtarët e rinj

Bursë për shkrimtarët e rinj

Afati përfundimtar i aplikimit: 30 Prill 2017 Kush mund të aplikojë: shkrimtarë nga Shqipëria, Bjellorusia, Bosnja dhe Hercegovina, Maqedonia, Moldavia, Mali i Zi, Serbia dhe Ukraina Çfarë ofrohet: 5.000 EUR për një qëndrim tremujor në ndonjë nga shtetet anëtare të Nismës së Evropës Qendrore Nisma e Evropës Qendrore për Shkrimtarët në Rezidenca është një çmim që synon nxitjen e bashkëpunimit ndërkufitar dhe promovimin në fushën e letërsisë për shkrimtarët e rinj nga vendet e Evropës…

Read More

Bursë për studime në Gjermani

Bursë për studime në Gjermani

Afati përfundimtar i aplikimit: 5 Mars 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë të interesuarit në dizajn Çfarë mbulojnë bursat: bursa do të financojë plotësisht tarifat e studentit ESMOD Berlin dhe Fondacioni Hessnatur po ofrojnë Bursa që do të financojnë plotësisht tarifat e një studenti. Këto bursa jepen për të marrë pjesë Programin Ndërkombëtar të Masterit – “Qëndrueshmëria në Modë”, duke filluar nga prilli i vitit 2017. ESMOD BERLIN Universiteti Ndërkombëtar i Artit për Modë bashkon…

Read More

Bursë për studime në Francë

Bursë për studime në Francë

Afati i fundit i aplikimit: 25 Shkurt, 2017 Nëse  jeni në kërkim të mundësive të biznesit, atëherë Graduate School Grenoble e Biznesit  në Grenoble, France mund të jetë pikërisht ajo që ju po kërkoni. Grenoble Ecole de Management (GEM) ka ndihmuar formimin e  të ardhmes së biznesit në mbarë botën përmes ekspertizës së teknologjisë, inovacionit dhe sipërmarrjes që u formua në vitin 1984. Ata po ofrojnë një bursë deri në 10,000 € për  programet pasuniversitare…

Read More

Dëshironi të studioni në Central European University?/Aplikoni tani për bursën tuaj

Dëshironi të studioni në Central European University?/Aplikoni tani për bursën tuaj

Afati i aplikimit: 1 Shkurt 2017 Kush mund të aplikojë? Studentët e diplomuar nga çdo vend Rreth bursave: Bursat financiare kanë paketa në dispozicion duke filluar nga çmimet e shkollimit për bursa të plota Përshkrim Universiteti i Evropës Qendrore (CEU) mbledh së bashku nxënës nga 100 vende për të shkëmbyer ide në një komunitet të hapur dhe dinamik akademik në Budapest. Eshtë listuar në një pozicion të lartë në 100 universitete në mbarë botën nga Quacquarelli…

Read More

Hapet Thirrja për Bursa për studentët në Programin Erasmus (+) në Universitetin Middle East Technical University, në Ankara, Turqi

Hapet Thirrja për Bursa për studentët në Programin Erasmus (+) në Universitetin Middle East Technical University, në Ankara, Turqi

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentë të Universitetit të Tiranës në Universitetin Middle East Technical University, Ankara, Turqi. Llojet e mobilitetit përfshijnë: -Shkëmbimin e studentëve për studime; Nivelet e mobilitetit për studentët: -Bachelor (studentët duhet të jenë të regjistruar në një program studimi Bachelor në Universitetin e Tiranës. Nuk mund të aplikojnë dot studentët e regjistruar në vitin e parë, por ata duhet të…

Read More
1 2 3 4