Bursa ndërkombëtare parlamentare nga Bundestagu Gjerman

Bursa ndërkombëtare parlamentare nga Bundestagu Gjerman

Afati i aplikimit: 30 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët me diplomë universiteti nga të gjitha disiplinat nga Evropa Qendrore, Lindore dhe Juglindore, Franca, Izraeli, SHBA-të ose Bota Arabe Përfitimet: kompensim mujor prej 500 euro, strehim falas dhe sigurim shëndetësor, sigurim në rast aksident dhe përgjegjësi Bundestagu Gjerman jep rreth 120 bursa për të diplomuarit e rinj nga 41 vende me Freie Universität Berlin, Universitetin Humboldt të Berlinit dhe Technische Universität Berlin. Programi shkon…

Read More

Mundësi studimi me bursë

Mundësi studimi me bursë

A jeni një i ri i interesuar për studimin e degëve të lidhura me biznesin. teknologjinë dhe marketingun? Azily ka hapur tani aplikimet për programin e bursave Azily. Kriteret e aplikimit: Mund të aplikojnë studentët që kanë përfunduar shkollën e mesme ose Bachelorin. Studentët që kanë peërfunduar Bachelorin duhet të kenë studiuar Biznes, Marketing, IT ose Komunikim. Sa është vlera monetare e bursës që ofrohet: Bursa që ofrohet shkon në 1000$. Si të aplikoni: Shkruani…

Read More

Vende të lira për praktikant në Dalga Aquapark

Vende të lira për praktikant në Dalga Aquapark

Vende të lira pune: Praktikë Eksperience pune: • Përvojë – nuk kërkohet Kërkesat: Njohuri të avancuara të gjuhës Azerbajxhanas dhe gjuhës ruse, njohja e gjuhës angleze është një avantazh Arsimi në ekonomi dhe / ose prokurim – i dëshirueshëm Niveli i lartë i përgjegjësisë: Aftësi të shkëlqyera komunikimi Niveli i avancuar i të gjitha programeve të MS Office Pergjegjesite kryesore: Ndihma e Ekipit të Prokurimit me të gjitha dokumentet e nevojshme Regjistrimi i kontratave dhe dokumenteve…

Read More

Bursë për femrat e afta në shkenca kompjuterike nga Facebook

Bursë për femrat e afta në shkenca kompjuterike nga Facebook

Afati i aplikimit: 15 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: Gratë që janë shumë të mira në Shkencat Kompjuterike Vendi: 4-6 tetor 2017 në Orlando, SHBA Facebook është angazhuar për avancimin e grave në teknologji dhe njoftojnë Women Grace Hopper Grave 2017 në Bursën e Informatikës! Këtë vjeshtë do të bashkohen mijëra gra të shquara në teknologji në Orlando nga 4-6 tetor 2017 për vitin e dhjetë në Grace Hopper Celebration of Women in Computing. Ky…

Read More

Takim informues për studimet me bursë

Takim informues për studimet me bursë

Takim informues mbi Bursat Erasmus + Ju ftojmë të gjithëve të bëheni pjesë në Takimin informues mbi Bursat Erasmus +. Ditën e Martë datë 23 Maj 2017 ora 14:00 – 15:00 në sallën Aula Magna 001 Fakulteti i Shkencave Sociale do të mbahet një seancë informuese nga specialistët e bursave të programit Erasmus+. Kjo seancë ka si qëllim informimin e studentëve lidhur me mënyrën e aplikimit, dokumentacionin e nevojshëm dhe të gjithë hapat e tjerë…

Read More

Bursa studimi në SHBA për akademikët shqiptarë

Bursa studimi në SHBA për akademikët shqiptarë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës pranon aplikime për vitin akademik 2018-2019 për Programin Fulbright për Studiues të Huaj. Programi Fulbright u jep mundësi pedagogëve dhe kandidatëve që kanë kryer doktoraturën ose janë në proces, të bëjnë kërkime dhe/ose të japin mësim në një universitet në Shtetet e Bashkuara. Bursat u jepen kandidatëve që shfaqin më së miri përkushtimin në detyrë si në sektorin publik dhe atë privat, si edhe potencial për të sjellë…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Australi

Mundësi studimi me bursë në Australi

Afati i aplikimit: Afati i aplikimit të bursës është 20 korrik 2017. Kombet e kualifikuara: Studentët ndërkombëtarë kanë të drejtë të aplikojnë për këtë bursë. Çmimi i bursave: Kjo bursë siguron një heqje të tarifës për të mbuluar shkallën e pagimit të plotë me pagesë të plotë ndërkombëtare për studim me kohë të plotë (aktualisht $ 30,105 në vit). Bursa mbulon vetëm tarifat e shkollimit. Udhëtimi, akomodimi, shpenzimet e jetesës, SSAF dhe sigurimi shëndetësor për studentët…

Read More

Program bursash për studiues të ndryshëm

Program bursash për studiues të ndryshëm

Afati i aplikimit: 7 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: studiues që posedojnë një diplomë doktorate plus 2 vjet përvojë pune kërkimore Çfarë mbulon bursa: një kompensim për jetesë (nga 26,000 euro deri 38,000 euro në bazë kategorie), akomodim (ose pagesë për lëvizje), një buxhet kërkimor, plus mbulimin e shpenzimeve të udhëtimit Programi i  bursave të Institutit Europian për Studimin e Avancuar (EURIAS)  është një program ndërkombëtar për mobilitetin e studiuesve që ofron banesa 10-mujore në…

Read More

Bursa nga programi Erasmus në Greqi

Bursa nga programi Erasmus në Greqi

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus + në Universitetin e Aegean në Greqi. Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin Aegean në Greqi, në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian, për stafin akademik dhe administrativ të UT-ës. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e stafit akademik për mësimdhënie; – Shkëmbimin e stafit administrativ për trajnim. Fusha e mësimdhënies: – Financë dhe Administrim Kohëzagjatja e bursave: –…

Read More

Bursa për studime doktorature në Irlandë

Bursa për studime doktorature në Irlandë

Universiteti Kombëtar i Irlandës, Maynooth është një universitet përbërës i Universitetit Kombëtar të Irlandës në Maynooth, Qarku Kildare, Irlandë. Është universiteti më i ri i Irlandës. Në vitin 2016 universiteti dha më shumë se 40 bursa sportive të vitit të parë. Niveli i kursit: Çmimet janë në dispozicion për të ndjekur programin e doktoraturës. Subjekti i studimit: Çmimet janë në dispozicion për të ndjekur ndonjë nga kurset e ofruara nga universiteti. Çmimi i Bursës: Ka…

Read More
1 2 3 4 5 12