Bursë studimi në SHBA

Bursë studimi në SHBA

Afati i aplikimit: 1 Prill 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë Çfarë mbulon bursa: Bursa përfshin koston e plotë të shkollimit dhe pagesat plus strehim Universiteti Bridgeport po promovon përsosmëri akademike, përgjegjësi personale dhe përkushtim ndaj shërbimit. Kurrikulat e veçanta në një mjedis ndërkombëtar, kulturor të ndryshëm mbështetëse të të mësuarit ka qëllim të përgatisë të diplomuarit për jetën dhe udhëheqjen në një botë gjithnjë e më të ndërlidhur. Universiteti është i pavarur. Kriteret…

Read More

Bursa studimi në Poloni

Bursa studimi në Poloni

Afati i aplikimit: 13 Prill 2017 Kush mund të aplikojë: kandidatët nga Evropa Qendrore, Ballkani, shtetet baltike, Evropa Lindore, Rusia, Azia Qendrore dhe Kaukazi Çfarë mbulojnë bursat: Bursat përfshijnë strehim, transport Bursa dhe granti i hulumtimit janë krijuar për të promovuar demokracinë, respektimin e të drejtave të njeriut, sundimin e ligjit dhe respektimin e ligjit në marrëdhëniet ndërkombëtare. Kriteret e aplikimi: Kriteret e mëposhtme duhet të plotësohen në mënyrë që aplikantët të jenë të llejohen…

Read More

Bursa studimi në Pragë

Bursa studimi në Pragë

Afati i aplikimit: 30 Prill 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e ardhshëm të doktoraturës, të diplomuarit e masterit Bursat: heqja e plotë e tarifave të shkollimit dhe bursë për të mbuluar shpenzimet e jetesës duke filluar nga 6050 USD në vit PhD Cerge-EI në Ekonomi është një program i SHBA-së dizajnuar për studentë të shquar që dëshirojnë një një diplomim dhe arsim rigoroz në Ekonomi në një institucion prestigjioz ndërkombëtar. Kriteret e aplikimit: Një njohuri…

Read More

Ofrohen bursa studimi në Shangai, Kinë

Ofrohen bursa studimi në Shangai, Kinë

Afati i aplikimit: 15 prill 2017 Kush mund të aplikojë? Studentët ndërkombëtarë  që duan të ndjekin Bachelor, Master dhe program doktorature. Çfarë mbulon bursa? Bursa përfshin heqjen e tarifës së shkollimit, strehimin, pagë mujore dhe sigurim shëndetësor.   Kriteret e pranimit Të jetë shtetas jo-kineze në shëndet të mirë; Mos të jetë një student i regjistruar diplomë në universitetet kineze në kohën e aplikimit; Të ketë diplomë të shkollës së mesme dhe të jetë nën moshën…

Read More

Dëshironi të studioni në Signapor? Ja bursa që ofrohet

Dëshironi të studioni në Signapor? Ja bursa që ofrohet

Afati përfundimtar i aplikimit: 31 Mars 2017 Bursa akordohet për: Studentët ndërkombëtarë Bursa mbulon: Tarifën e transportit, tarifat e mësimit të gjuhës, praktikat me fusha të ndryshme të biznesit brenda JTC , sigurim mjeksor nëqoftëse është i nevojshëm. Për çfarë mund të studiohet? Studentët do të jenë në gjendje për të ndjekur çdo kurs studimi që ka rëndësi për fusha të ndryshme të punës në JTC duke përfshirë: Kontabilitet, Arkitekturë, Biznes / Ekonomi, Inxhinieri, Planifikimi…

Read More

Thirrje për aplikime/ Bursa studimi në Portugali

Thirrje për aplikime/ Bursa studimi në Portugali

Hapet thirrja për Aplikime për Bursa për Studentët në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin Nova, Portugali Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës , në Universitetin Nova, Portugali. Llojet e mobilitetit përfshijnë: -Shkëmbimin e studentëve për studime; Nivelet e mobilitetit për studentët: – Bachelor; – Master; – Doktoraturë; Kohëzgjatja e bursave: – Bachelor (3-5 muaj); – Master (3-5 muaj);…

Read More
1 6 7 8