Bursa ndërkombëtare parlamentare nga Bundestagu Gjerman

Bursa ndërkombëtare parlamentare nga Bundestagu Gjerman

Afati i aplikimit: 30 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët me diplomë universiteti nga të gjitha disiplinat nga Evropa Qendrore, Lindore dhe Juglindore, Franca, Izraeli, SHBA-të ose Bota Arabe Përfitimet: kompensim mujor prej 500 euro, strehim falas dhe sigurim shëndetësor, sigurim në rast aksident dhe përgjegjësi Bundestagu Gjerman jep rreth 120 bursa për të diplomuarit e rinj nga 41 vende me Freie Universität Berlin, Universitetin Humboldt të Berlinit dhe Technische Universität Berlin. Programi shkon…

Read More