Samit katër ditor në Hungari

Samit katër ditor në Hungari

Si mund ta ndryshojmë botën? Si mund të trajtojmë problemet e rënda globale me të cilat ballafaqohemi? Sipërmarrësit socialë po zhvillojnë modele të reja biznesi për të gjetur përgjigje për këto pyetje. SAP, mbështet këta sipërmarrës socialë të rinj në Evropën Qendrore dhe Lindore me programin STARTERY CENTRAL & EASTERN EUROPE, duke i ftuar ata në një samit 4 ditor intensiv dhe inovativ. Për të aplikuar klikoni këtu

Read More

Bursa për shkollë verore në Budapest

Bursa për shkollë verore në Budapest

Afati i aplikimit: 31 Mars 2017 Kush mund të aplikojë? Studentë MA, PhD apo profesionistë të rinj me diplomë universitare në fushën e shkencave politike dhe sociale, të cilët janë në mes moshe  21 – 35 vjeç Vendi: Budapest, Hungari nga 3 në 14 Korrik, 2017 Kriteret e aplikimit: Qendra e Njohurive fton 50 pjesëmarrës, të moshës 21-35, kryesisht nga vendet V4, NEQ-it, Ballkanit Perëndimor dhe vendet anëtare të Partneritetit Lindor. Ju lutem vini re…

Read More

Sesion Studimor në Budapest, Hungari

Sesion Studimor në Budapest, Hungari

Kush mund të aplikojë: Aplikantë nga vendet e Këshillit të Evropës, Kosova, Bjellorusia dhe Kazakistani Afati i aplikimit: 18 Prill 2016 Eventi: 12 – 19 Qershor 2016 në Budapest, Hungari Përshkrimi Rrjeti për Bashkëpunim dhe Zhvillim i Evropës Lindore ka hapur thirrjen për pjesëmarrës për seancën e Studimit “Alternativa e Urbanizimit Rinor – Rregullojmë qytetin!”. Eventi do mbahet në Qendrën Rinore Evropiane në Budapest të Hungarisë, në bashkëpunim me Departamentin e Rinisë së Këshillit të Evropës nga data…

Read More