Praktikë e paguar në Belgjikë

Praktikë e paguar në Belgjikë

Afati i fundit i aplikimit: 17 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e masterit në Shkenc Politike, BE ose studimet ndërkombëtare, ose fushat përkatëse Përfitimet: praktikë e paguar në Bruksel, Belgjikë Caritas Europa punon për drejtësi, paqe dhe zhvillim. Vlerat dhe parimet e saj udhëzuese janë qendra e njeriut, vëllazërisë, solidaritetit dhe pafajësisë, paqes, zhvillimit integral njerëzor, lirisë fetare dhe diversitetit kulturor, bashkëpunimit dhe subsidiaritetit, profesionalizmit dhe shqetësimit të përzemërt për të varfërit, përgjegjësinë për…

Read More

Seminar tre ditor në Bruksel

Seminar tre ditor në Bruksel

Afati i aplikimit: 20 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: gazetarë të rinj nga vendet e BE-së dhe jo anëtare të BE-së Vendi: 6 – 18 tetor 2017 në Bruksel, Belgjikë Dita Evropiane e të Drejtave të Medias (EYMD) është një nga ngjarjet më të mëdha në Evropë kushtuar gazetarëve të rinj. Këtë vit do të zhvillohet në selinë e Parlamentit Europian në Bruksel. Pjesëmarrësit do të përjetojnë tri ditë seminar mediale, diskutime politike, prodhim mediatik…

Read More

Konsultimi Europian i të rinjve në Bruksel

Konsultimi Europian i të rinjve në Bruksel

Afati i aplikimit: 02 gusht 2017 në orën 18 (ora e Brukselit) Kush mund të aplikojë: të rinjtë ndërmjet moshës 15 dhe 29 vjeç të cilët janë aktive, entuziaste Vendi: 25 – 27 shtator 2017 në Bruksel, Belgjikë Si pjesë e një sërë konsultimesh rajonale të organizuara në kuadrin e studimit të përparimit mbi Rininë, Paqen dhe Sigurinë, të mandatuar nga Rezoluta 2250 (2015) e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, Shërbimi Evropian i…

Read More

Praktikë e paguar në Bruksel

Praktikë e paguar në Bruksel

Afati i aplikimit: 16 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët me njohuri akademike në gazetari, komunikim, politikë, shkencë shoqërore ose ekuivalente Përfitimet: pagesa mujore Me një rrjet të koordinatorëve kombëtarë të lidhur me mbi 1.200 ofrues vendas të informacionit dhe partnerë në 34 shtete evropiane, Eurodesk është burimi kryesor i informacionit mbi politikat evropiane dhe mundësitë për të rinjtë dhe ata që punojnë me ta. Eurodesk Brussels Link koordinon aktivitetet e partnerëve kombëtarë, i…

Read More

Festivali OpenVillage 2017 në Bruksel

Festivali OpenVillage 2017 në Bruksel

Afati i aplikimit: në vazhdim Kush mund te aplikojë: kushdo me një histori projekti të hapur dhe pjesëmarrës të kujdesit shëndetësor / social Bursa: shkon deri në 15000 Euro Ata besojnë se e ardhmja e kujdesit shëndetësor dhe social është e bazuar në komunitet dhe pjesëmarrje. Janë të përkushtuar për idenë se kujdesi nuk duhet domosdoshmërisht të dorëzohet nga institucionet tek njerëzit, por mund të dalë organikisht nga njerëzit sipas nevojave të tyre. Festivali OpenVillage është një…

Read More

Programi “Lidërit e Rinj” 2017 në Bruksel/ Shpenzimet e mbuluara

Programi “Lidërit e Rinj” 2017 në Bruksel/ Shpenzimet e mbuluara

Afati i aplikimit: 9 Mars 2017 Kush mund të aplikojë: të rinjtë (të moshës 21-26) nga e gjithë bota Vendi dhe data e zhvillimit: 7-8 Qershor 2017 / Tour & Taxis / Bruksel Të rinjtë nga e gjithë bota , të moshës 21 deri 26 vjeç, janë të ftuar nga Komisioni Evropian për të marrë pjesë në Programin Liderit e Rinj në Ditët e Zhvillimit Evropian të këtij viti (2017 EDD). Ngjarja është forumi kryesor…

Read More

Shpenzimet e mbuluara/ Konferencë 2-ditore në Bruksel

Shpenzimet e mbuluara/ Konferencë 2-ditore në Bruksel

A jeni një student? A jeni i shqetësuar në lidhje me rritjen e popullimit, ekstremizmit dhe euroskepticizmit në shoqëritë evropiane? Atëherë kjo është një thirrje për ju! Instituti Goethe, së bashku me Lëvizjen Ndërkombëtare Europiane dhe partnerët e tjerë fton 40 studentë nga e gjithë Europa për të marrë pjesë në konferencën “European Angst”, që zhvillohet në Bruksel më 6-7 dhjetor 2016. 40 studentë, të zgjedhur nga e gjithë Evropa, do të pasurojnë diskutimet me…

Read More

Mundësi për bursa/ Master 3-mujor për Studime Evropiane në Bruksel

Mundësi për bursa/ Master 3-mujor për Studime Evropiane në Bruksel

IMES – Day Programme është projektuar për ata që duan të fitojnë, në një periudhë të shkurtër kohore, kompetenca të specializuara dhe aftësi për t’u bërë Këshilltar i politikave të BE-së apo Menaxher projektesh të BE-së. Ky është një program me kohë të plotë, intensiv; i cili do të zhvillohet nga e hëna deri të premten, nga ora 9:30 deri në 17:00. Masteri do të zhvillohet në gjuhën angleze. Ky Master është projektuar për t’iu…

Read More

Praktikë e paguar në Bruksel

Praktikë e paguar në Bruksel

Përshkrimi Polis është duke kërkuar për një praktikant të komunikimit në  sekretariatin e saj në Bruksel. Praktikanti do të mbështesë ekipin e Polis me aktivitete të komunikimit (website, newsletter, evente) dhe që do të kryhen në kuadër të projekteve evropiane të transportit urban. Praktika do të ofrojë një mundësi unike për të marrë eksperiencë me një gamë të larmishme të aktiviteteve të komunikimit në një kontekst ndërkombëtar. Kjo mundësi është një praktikë 5-mujore me kohë…

Read More

Praktikë e paguar me mundësi punësimi në Bruksel

Praktikë e paguar me mundësi punësimi në Bruksel

Përshkimi Eurideas Linguistic Services  është e specializuar në projektet e përkthimit dhe interpretimit në gjuhët evropiane dhe ndërkombëtare. Aktualisht organizata është në kërkim të një praktikanti për një periudhë 6-mujore në zyrat në Bruksel. Gjatë praktikës, kandidati do të kenë mundësi përfshihet në projektet e eventeve të komunikimit dhe menaxhimit. Kriteret Të kenë përfunduar së fundmi Bachelor-in, në studime Evropiane ose komunikim ose biznes; Rrjedhshmëri në Anglisht dhe Frengjisht; Aftësi të mira në komunikim; Aftësi…

Read More
1 2