Disa mënyra efikase si të merni vendimet e duhura

Disa mënyra efikase si të merni vendimet e duhura

Të gjithë ne jemi të detyruar të marrim vendime çdo ditë. Disa vendime janë të drejtpërdrejta e të thjeshta, si për shembull: Është reportazhi gati për t’ia dërguar shefit tani? Disa të tjera janë më të ndërlikuara, për shembull: Kush nga këta kandidatë do ta fitojë vendin e punës? Ky është një udhëzues i dobishëm për të peshuar mundësitë tuaja. 1. Identifikimi i qëllimit tuaj. Siç shpjegon David Welch, PhD, profesor i shkencave politike në…

Read More

Program praktike online

Program praktike online

Afati i fundit i aplikimit: 28 Shkurt, 2017 Ky Blog për ligjin (TLB) njofton hapjen e aplikimeve për Programin e praktikës online për studentët e drejtësisë dhe profesionistët ligjor në të gjithë globin. TLB është një platformë online e projektuar me qëllimin e vetëm për përhapjen e vetëdijes ligjore. Praktika do të kërkojë shkrim ligjore, dhe për këtë arsye rekomandohet vetëm për studentët e drejtësisë. Megjithatë, mund të aplikojnë studentët nga degët e tjera për…

Read More