Konkurs për sipërmarrës në Turqi

Konkurs për sipërmarrës në Turqi

Afati i Aplikimit: 30 shtator 2017 Rajonet e pranueshme:  të gjithë mund të aplikojnë. Vendi: Turqi Çmimet: Çmimet janë të patransferueshme. Çmimet duhet të pranohen sic jepen. Startup Open është një konkurs global që është i hapur për sipërmarrësit nga çdo industri me një biznes të ri që ka ende për të ngritur ndonjë kapital të jashtëm nga investitorët, firmat e kapitaleve ose burime të tjera formale të financimit farë. PROCESI I APLIKIMIT Të gjitha…

Read More

Kurs online falas në biznes

Kurs online falas në biznes

Ky kurs do t’ju tregojë se si e sheh një biznes veten në “tërësinë” e tij dhe në kontekstin e mjedisit të tij. Kursi do të fillojë më 5 tetor 2017. Kohëzgjatja: 5 javë Itenstiteti: 4 orë / javë Tema: Biznes & Manaxhim Institucioni: Instituti indian i Menaxhimit, Bangalore dhe edX Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Seanca: Kursi fillon më 5 tetor, 2017 Si të bëheni pjesë e kursit: Shko në faqen e internetit të kursit…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Në këtë kurs 8 javor, aplikantët do të mësojnë se si të planifikojnë, të zhvillohen në të gjitha aspektet e punës në ciklin e jetes se produkteve dixhitale duke përdorur sistemet e të menduarit të projektimit. Kursi do të fillojë më 31 korrik, 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 4-8 orë/javë Tema: Biznes dhe Menaxhim Institucioni: Universiteti Boston dhe EDX Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Seanca: Kursi fillon më 31 korrik, 2017 Kërkesat e aplikimit: Algjebër…

Read More

Konkurs për ide në biznes

Konkurs për ide në biznes

Afati i aplikimit: mars 31, 2017 Kush mund të aplikojë: nuk ka kufizime Çmimi: 10,000 EUR Në një mjedis sfidues të normave të ulëta të interesit, çfarë modelesh biznesi për zgjidhje financiare mund të kenë kuptim për të dy, bankat dhe klientët? Aplikanti duhet të dalë me ide të reja dhe zgjidhje të asaj në një model bankar reciprokisht të dobishme të biznesit, me një të tillë që krijon mundësi për klientët duke mbetur fitimprurës, duke…

Read More

Kurse të shkurtra verore

Kurse të shkurtra verore

Afati i aplikimit: 17 Maj 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e të gjitha moshave dhe aftësive me pasion për subjektin dhe një dëshirë për të mësuar Çmimi: Vlera e £ 600 secili në Kolegjin e Modës Londër Përshkrim Nëse jeni duke kërkuar për ti marrë aftësitë tuaja të modës në nivelin e ardhshëm të arsimit të lartë, ose jeni duke kërkuar për të ndricuar rrugën tuaj dhe për të filluar biznesin tuaj London College of…

Read More

Kurs online falas mbi biznesin dixhital

Kurs online falas mbi biznesin dixhital

Ky kurs ofron pasqyrë të re në historinë e Open Data, mendimet pro dhe kundra, rastet e biznesit dhe modelet e biznesit në lidhje me publikimin dhe përdorimin e Open Data. Kursi do të fillojë më 29 maj, 2017. Kohëzgjatja: 3 javë Itensiteti: 2 orë / javë Lënda: Përdorimi i të dhënave të hapura për Biznes Digital Institucioni: Royal Holloway, University of London dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Certifikata në dispozicion: Po Seanca:…

Read More

Forumi i Biznesit të Amerikës së Jugut 2017

Forumi i Biznesit të Amerikës së Jugut 2017

Afati i aplikimit: 16 Prill, 2017 Vendndodhja: Argjentina Rajonet e pranueshme: Mbarë Botërore Misioni i Forumit të biznesit të Amerikës së Jugut është për të sjellë udhëheqësit bashkëaktual dhe të ardhshëm, pavarësisht nga brezi dhe kombësive të tyre, duke krijuar një platformë të hapur për dialog dhe debat me qëllim ideimin e planeve të cilat do të lejojnë zhvillimin e qëndrueshëm të Amerikës së Jugut dhe botës, nëpërmjet këmbimit të paçmuar të perspektivave. Përfitimet nga ky…

Read More

Organizim në Turqi me temë “Mundësi Globale në Biznes dhe Investime”

Organizim në Turqi me temë “Mundësi Globale në Biznes dhe Investime”

Afati përfundimtar i aplikimit: 1 Prill 2017 Kush mund të aplikojë: pjesëmarrës nga e gjithë bota Vendi ku do të zhvillohet: 9-14 prill 2017 në Stamboll, Turqi Gobi (Mundësitë Globale në Biznes dhe Investime), i cili do të organizohet mes 9-14 prill 2016 në “ITU Mustafa Kemal Amphi”; pret kultura krejtësisht të ndryshme nga mbi 30 vende dhe lejon të dëgjohen zërat e emrave kryesorë të sektorëve të ndryshëm në të gjithë botën. Gobi (Mundësitë…

Read More

Aplikim për pjesëmarrje në Forumin e biznesit në Amerikën e Jugut

Aplikim për pjesëmarrje në Forumin e biznesit në Amerikën e Jugut

Afati përfundimtar i aplikimit: 16 Prill, 2017 Forumi Amerikës së Jugut për Business(SABF) është një ngjarje që zhvillohet çdo vit në Buenos Aires për 3 ditë në muajin gusht. Çdo vit forumi merr 100 studentë të jashtëzakonshme nga e gjithë bota së bashku me 40 udhëheqësit e biznesit, politikes dhe fushës akademike. Ngjarja eksploron temat e rëndësisë globale dhe veçanërisht të zbatueshme për realitetin e Amerikës së Jugut. Pritet që, përmes dialogut dhe ndërveprimit në…

Read More

Bursë për studime në Francë

Bursë për studime në Francë

Afati i fundit i aplikimit: 25 Shkurt, 2017 Nëse  jeni në kërkim të mundësive të biznesit, atëherë Graduate School Grenoble e Biznesit  në Grenoble, France mund të jetë pikërisht ajo që ju po kërkoni. Grenoble Ecole de Management (GEM) ka ndihmuar formimin e  të ardhmes së biznesit në mbarë botën përmes ekspertizës së teknologjisë, inovacionit dhe sipërmarrjes që u formua në vitin 1984. Ata po ofrojnë një bursë deri në 10,000 € për  programet pasuniversitare…

Read More
1 2 3 4