Kurs online falas në njohuri mbi biznesin

Kurs online falas në njohuri mbi biznesin

Në këtë kurs tetë javë, aplikantët do të mësojnë mjete të avancuara të modelit të biznesit për ti ndihmuar të arrijnë një model biznesi të mirë. Ky kurs do të fillojë më 1 tetor 2017. Kohëzgjatja: 8 javë Itensiteti: 2-4 orë/javë Tema: Biznes & Menaxhim Institucioni: Delft University of Technology dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 1 tetor 2017 Kërkesat e aplikimit Shkolla e mesme; Nocionet bazë mbi biznesin dhe /…

Read More

Kurs online falas mbi biznesin dhe mbledhjen e fondeve

Kurs online falas mbi biznesin dhe mbledhjen e fondeve

Aplikantët do të mësojnë se si firmat mbledhin fonde për të financuar biznesin e tyre. Kohëzgjatja: Universiteti pret që ju të përfundoni kursin në 30-40 orë Itensiteti: 30-40 orë/javë Tema: Ekonomia dhe Financat Institucioni: Universiteti i Miçiganit dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: E vendos aplikanti Kërkesat e aplikimit: Rregullat e Vendimit Financiar për Vlerësimin e Projekteve Vlerësimi i rrezikut të projektit Tregjet dhe institucionet financiare Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen…

Read More

Kurs online falas mbi strategjitë e biznesit

Kurs online falas mbi strategjitë e biznesit

Në këtë kurs gjashtëjavor, aplikantët do të mësojnë se si të menaxhojnë dinamikat komplekse të një biznesi familjar dhe të mbështesin ndërmarrjen e tyre në gjeneratat e ardhshme. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 3-4 orë/javë Tema: Biznes & Menaxhim Institucioni: Universiteti i British Columbia dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Vendose vetë nga aplikanti Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Krijo një llogari Edx Zgjidhni “Regjistrohu Tani”…

Read More

Kurs online falas mbi menaxhimin e projekteve

Kurs online falas mbi menaxhimin e projekteve

Në këtë kurs gjashtëjavor, aplikantët do të mësojnë parimet e menaxhimit të projektit dhe do t’i zbatojnë ato në punën dhe jetën e tyre. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 2-3 orë/javë Tema: Biznes & Menaxhim Institucioni: Universiteti i Adelaide dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: E vendos vetë aplikanti Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Krijo një llogari Edx Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar. Pasi aplikanti…

Read More

Kurs online falas mbi strategjitë e biznesit

Kurs online falas mbi strategjitë e biznesit

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të mësojnë se si udhëheqësit e elitës konceptojnë dhe zbatojnë strategji që nxisin kompanitë dixhitale me rritje më të shpejtë në botë. Ky kurs do të fillojë më 11 korrik 2017. Kohëzgjatja: 4 javë Itensiteti: 4-6 orë/javë Tema: Biznes & Menaxhim Institucioni: Kolegji Babson dhe Edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi Fillon më 11 korrik 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit…

Read More

Kurs online falas për njohuri mbi biznesin

Kurs online falas për njohuri mbi biznesin

Në këtë kurs tetë javor, aplikantët do të mësojnë se si të zbatojnë me sukses një model të ri biznesi, duke krijuar një plan veprimi praktik dhe udhërrëfyes. Ky kurs do të fillojë më 1 korrik 2017. Kohëzgjatja: 8 javë Itensiteti: 2-4 orë/javë Tema: Biznes & Menaxhim Institucioni: Delft University of Technology (TU Delft) dhe Edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 1 korrik 2017 Kërkesat e aplikimit: Shkolla e mesme; Nocionet bazë…

Read More

Mundësi punësimi për të rinjtë

Mundësi punësimi për të rinjtë

Data e fundit për të aplikuar: 30 qershor, 2017 IOBE është një platformë e përbashkët për të rinjtë e biznesit dhe të inxhinierisë në mbarë botën. Ajo lidh të rinjtë e biznesit dhe inxhinierisë të cilët janë të interesuar për të ndërtuar aftësitë e tyre të karrierës dhe udhëheqjes. Ajo i ndihmon individët të arrijnë vizionin e tyre duke punuar me IOBE dhe lidh mendjet inxhinierike me mendjet e biznesit për të filluar fillimin e…

Read More

Kurs online falas mbi idetë inovative në biznes

Kurs online falas mbi idetë inovative në biznes

Në këtë kurs, aplikantët do të mësojnë të marrin konkurrencën duke krijuar ide të suksesshme dhe inovative të biznesit përmes një kuptimi të plotë të nevojave të konsumatorëve. Kursi do të fillojë më 19 korrik 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 6-8 orë/javë Tema: Biznes & Menaxhim Institucioni: RWTH Aachen University dhe Edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 19 korrik 2017 Kërkesat e aplikimit: Nuk ka parakushte të detyrueshme por përfundimi i suksesshëm…

Read More

Kurs online falas në menaxhim

Kurs online falas në menaxhim

Në këtë kurs, aplikantët do të mësojnë se si punon Zyra e Menaxhimit të Projekteve (PMO), do të zbulojnë teknika për të monitoruar dhe kontrolluar projektet dhe për të gjetur se si ta mbajnë portofolin e tyre të projektit të shëndetshëm. Kursi do të fillojë më 10 korrik 2017. Kohëzgjatja: 4 javë Itensiteti: 2-5 orë/javë Tema: Biznes & Menaxhim Institucioni: Universiteti i Uashingtonit dhe Edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 10 korrik…

Read More

Kurs online falas mbi Biznesin e Filmit

Kurs online falas mbi Biznesin e Filmit

Në këtë kurs kandidatët do të eksplorojnë botën intriguese të prodhimit të filmit dhe zbulojnë kompleksitetin e zhvillimit, shpërndarjes dhe financave. Kursi do të fillojë më 12 qershor 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 3 orë në javë Tema: Biznesi i Filmit Institucioni: Open University (OU) dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata të disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 12 qershor 2017 Kërkesat e aplikimit: Ky kurs synon ata që tashmë kanë një kuptim themelor mbi…

Read More
1 2 3