Studime doktorature me bursë në Gjermani

Studime doktorature me bursë në Gjermani

Afati i fundit i aplikimit: 5 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët gjermanë dhe ndërkombëtarë Çfarë ofrohet: shkollim plotësisht i financuar Instituti Max Planck ofron bursa për pozicionet e doktoraturës në biokimi dhe sistemet e lidhura me sistemin e Tokës. Këto pozicione janë në dispozicion për aplikantët gjermanë dhe ndërkombëtarë. Qëllimi i pozicioneve është që të ofrojë një mundësi për studiuesit e rinj. Kriteret e aplikimit: Aplikantët duhet të kenë një diplomë (ose po marrin përsipër)…

Read More

Kurs online falas nga Universiteti i Harvardit

Kurs online falas nga Universiteti i Harvardit

Objektivi i përgjithshëm i këtij kursi është të shqyrtojë molekulat e jetës, duke filluar me ndërtimin dhe duke kulminuar në metabolizmin kompleks dhe sëmundjet e lidhura. Kursi do të fillojë më 5 qershor 2017. Kohëzgjatja: 15 javë Itensiteti: 4-6 orë/javë Lënda: Biologjia dhe shkenca e jetës Institucioni: Universiteti i Harvardit dhe EDX Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Seanca: Kursi fillon më 5 qershor 2017 Kërkesat për aplikim: Njohuri në biologji në nivel kolegji Njohuri në…

Read More