Kurs online falas në Biologji

Kurs online falas në Biologji

Në kursin katër javor, aplikantët do të mësojnë për kafshët më interesante në Tokë, shqisat e tyre të sofistikuara dhe si peshkaqenët dhe të afërmit e tyre kanë ndikuar në historinë dhe kulturën njerëzore. Ky kurs do të fillojë më 25 korrik 2017. Kohëzgjatja: 4 javë Itensiteti: 4-6 orë/javë Tema: Biologji & Jeta Shkenca Institucioni: Universiteti Cornell, Universiteti i Queensland dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 25 korrik 2017 Kërkesat e…

Read More

Mundësi financimi për projekte mbi biodiversitetin

Mundësi financimi për projekte mbi biodiversitetin

Afati i aplikimit: 5 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: çdo institucion nga çdo vend Grantet: Shuma totale prej rreth 600,000 USD The Future Earth aktualisht po pranon propozime për kërkimin e biodiversitetit për qëndrueshmërinë globale, “Programi për Grantet e hershme të Granteve që Avancojnë Shkencën e Qëndrueshmërisë ose Pegazin – Biodiversiteti dhe Pasuritë Natyrore”. Kjo nismë është financuar pjesërisht nga Programi i Shkencës i Fondacionit Gordon dhe Betty Moore dhe Fondacioni NOMIS. PEGASuS administrohet…

Read More