Bursa të plota masteri në Belgjikë

Bursa të plota masteri në Belgjikë

Përshkrimi Shkolla e Biznesit “Vlerick” në Belgjikë është duke ofruar bursa të plota për programin Master. Shkolla e Biznesit Vlerick është shkollë e pavarur menaxhimi, themeluar në vitin 1953 nga profesori, politikani dhe sipërmarrësi Baron André Vlerick. Kriteret Bursa akademike e ekselencës Për aplikantët që mund të demonstrojnë të dhëna të shkëlqyera akademike ose një GMAT ose GRE Bursa Vlerick Spirit Për aplikantët që tregojnë: Sjellje sipërmarrësi Qasje ndërkombëtare Eksperiencë lidershipi Bursa AIESEC/Best Për aplikantët…

Read More

Praktikë e paguar në Belgjikë

Praktikë e paguar në Belgjikë

Afati i fundit i aplikimit: 17 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e masterit në Shkenc Politike, BE ose studimet ndërkombëtare, ose fushat përkatëse Përfitimet: praktikë e paguar në Bruksel, Belgjikë Caritas Europa punon për drejtësi, paqe dhe zhvillim. Vlerat dhe parimet e saj udhëzuese janë qendra e njeriut, vëllazërisë, solidaritetit dhe pafajësisë, paqes, zhvillimit integral njerëzor, lirisë fetare dhe diversitetit kulturor, bashkëpunimit dhe subsidiaritetit, profesionalizmit dhe shqetësimit të përzemërt për të varfërit, përgjegjësinë për…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Belgjikë

Mundësi studimi me bursë në Belgjikë

Afati i fundit i aplikimit: 11 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: kandidatët që mbajnë së paku një Diplomë Master në shkencat shoqërore Përfitimet: Bursa për 4 vjet Qendra Herman Deleeck për Politikën Sociale (CSB) të Universitetit të Antwerpit ofron një bursë kërkimore në Universitetin e Antwerp dhe kërkon një studiues entuziast dhe kompetent në fushën e migracionit (m / f). Qëllimi i Qendrës Herman Deleeck për Politikë Sociale (CSB) është që të fitojë njohuri…

Read More

Bursa për studime Master në Belgjikë

Bursa për studime Master në Belgjikë

Afati: 1 Mars 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët nga Armenia, Azerbajxhani, Bjellorusia, Gjeorgjia, Moldavia, Ukraina, Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, ish-Republika Jugosllave e Maqedonisë, Mali i Zi, Serbi dhe Kosovë Bursat që ofrohen: shpenzimet mujore të jetesës të paguara , pagesa për shkollim, përkatësia me Kompaninë e Sigurimeve Shëndetësore belge dhe Sigurimi i Detyrimeve Në mënyrë për të ruajtur, të përhapur dhe të thelluar trashëgiminë Evropiane është krijuar KU Leuven Wilfried Martens FundWilfried Ku. Fondi…

Read More

Studioni në Belgjikë, Suedi apo në Mbretërinë e Bashkuar me bursë te plotë/ Ja si të aplikoni

Studioni në Belgjikë, Suedi apo në Mbretërinë e Bashkuar me bursë te plotë/ Ja si të aplikoni

Afati i fundit: 31 Janar 2017 E hapur për: Studentët e BE dhe ato që nuk janë studentë të BE-së me një diplomë në civile, strukturore, mekanike, elektrike, kimike, inxhinieri industriale, shkencave materiale, kimi, fizikë, fizikë e aplikuar, arkitekturë, urbanizim dhe planifikim hapësinor ose një disiplinë të lidhur me këto. Për në cilat universitete aplikohet? Universiteti Ghent (Belgjikë) , Universiteti Lund (Suedi) dhe Universiteti i Edinburgut (Mbretëria e Bashkuar) Shuma totale e bursës është rreth…

Read More

1200 Euro në muaj/ Praktikë 5-mujore e paguar në Bruksel

1200 Euro në muaj/ Praktikë 5-mujore e paguar në Bruksel

  Përshkrimi IGLYO  ka hapur thirrjen për aplikime për një praktikant të ri kërkimor për t’iu bashkuar ekipit IGLYO në Bruksel për 5 muaj. Roli do të ketë një fokus të fortë mbi arsimin, duke ndjekur një projekt të ri ambicioz për të krijuar fillimet e një Indeksi Arsimi LGBTQI Evropian. Kjo do të përfshijë hulumtime, ndërtimin e një bazë të dhënash të këshilltarëve kombëtar, dhe zhvillimin e intervistave për të krijuar pasqyrën e parë të…

Read More

Praktikë pune e paguar në Belgjikë

Praktikë pune e paguar në Belgjikë

Afati i aplikimit: 5 Tetor 2015 Kush mund të aplikojë? Aplikantët duhet të kenë përfunduar një Bachelor dhe të paktën një vit punë në përvoja relevante, preferohet media sociale Pagesa: Do të specifikohet gjatë procesit të aplikimit Përshkrimi Aleanca e Shëndetit dhe Mjedisit (HEAL) po kërkon një praktikant dinamik, të motivuar dhe të ndërgjegjshëm për të ndihmuar në përmirësimin e prezencës së HEAL në mediat sociale. Objektivi është që të bëjë ngrejë problematika, të bëjë…

Read More