Grante për projekte nga BE

Grante për projekte nga BE

Afati i aplikimit: 14 Mars 2017 Kush mund të aplikojë: organizata nga BE-ja, EFTA / EEA dhe vendet kandidate të BE-së Granti që ofrohet: granti maksimal për projekte është 500 000 EUR Projektet e bashkëpunimit largpamës (FLCPs) janë projekte transnacionale të bashkëpunimit me qëllim për të identifikuar, testuar, zhvilluar apo për të vlerësuar qasje inovative të politikave që kanë potencial për t’u  integruar dhe duke dhënë kontribut për përmirësimin e sistemeve të arsimit dhe trajnimit. A…

Read More

Shkollë verore nga Bashkimi Evropian në Shkodër dhe Vlorë

Shkollë verore nga Bashkimi Evropian në Shkodër dhe Vlorë

Rrjeti i Informimit i Bashkimit Evropian në Shqipëri do të organizojë Shkollën Verore Evropiane 2016 në datat 2-5 gusht EUIC Shkodër dhe Vlorë. Shkolla Verore synon të pajisë pjesëmarrësit me një njohje gjithpërfshirëse të historisë, institucioneve, politikave të BE-së dhe procesit të integrimit të Shqipërisë në BE, duke theksuar përfitimet e anëtarësimit në të. Qendrat e Informimit të BE-së në Shkodër dhe Vlorë, në bashkëpunim me profesorë të universitetit, studiues dhe ekspertë do të ofrojnë…

Read More

Mundësi punësimi në Delegacionin e BE-së në Tiranë

Mundësi punësimi në Delegacionin e BE-së në Tiranë

Kjo mundësi punësimi ka lindur me Rrjetin e Informimit të Bashkimit Evropian në Shqipëri, i financuar nga Bashkimi Evropian, për periudhën 1 korrik 2016- 14 janar 2017. Fillimi: 1 korrik 2016. Vendi: Tiranë, Shqipëri Pozicioni: Përkthyes Detyra: Përkthyesi do të jetë përgjegjës për ofrimin e shërbimeve të përkthimit nga gjuha shqipe në gjuhën angleze dhe anasjelltas për nevojat e komunikimit të Delegacionit të BE-së. Kompetencat kryesore: Përkthyesi duhet të ketë diplomë universitare në gjuhën angleze….

Read More

Thirrje për aplikime/ Praktikë në European Western Balkans

Thirrje për aplikime/ Praktikë në European Western Balkans

European Western Balkans, një portal rajonal në integrimin evropian të shteteve të Ballkanit Perëndimor, është duke kërkuar për praktikantë. Studentët dhe të diplomuarit kohët e fundit në shkenca shoqërore, që janë nga një prej shteteve të Ballkanit Perëndimor – Serbia, Kosova, Bosnja dhe Hercegovina, Maqedonia dhe Shqipëria – inkurajohen të aplikojnë. Përvoja paraprake e punës ose studimeve në gazetari dhe / ose çështje lidhur me BE-në janë të preferueshme, por jo të detyrueshme. Aftësi të…

Read More

Thirrje për Aplikim/ Konkurs “Artikulli më i mirë mbi BE-në”

Thirrje për Aplikim/ Konkurs “Artikulli më i mirë mbi BE-në”

Në kuadër të Ditës së Europës 9 maj 2016, Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA) mbështetur nga European Movement dhe Europe for Citizens Programme, ju fton të merrni pjesë në “Konkursin e Artikullit më të mirë mbi BE-në”. Thirrja është e hapur për të gjithë të rinjtë, studentët, hulumtues dhe kërkues, gazetarë të rinj dhe çdo person tjetër që ka interes mbi çështjet e Bashkimit Europian dhe procesit të Integrimit të Shqipërisë. Kriteret për të marrë…

Read More

Konkurs nga Rrjeti i Informimit të BE-së në Shqipëri

Konkurs nga Rrjeti i Informimit të BE-së në Shqipëri

Konkurs kombëtar për karikaturën me temë: Thuaje nëpërmjet artit: ‪#‎Shqipëria‬ drejt Integrimit në BE Rrjeti i Informimit të BE-së në Shqipëri, shpall konkursin për karikaturë me temë Thuaje nëpërmjet artit: #Shqipëria drejt Integrimit në BE. Të gjithë të rinjtë nga mosha 18-30 vjec, të talentuar në fushën e karikaturës, ftohen të marrin pjesë në këtë konkurs kombëtar me punimet e tyre që do pasqyrojnë rrugëtimin e Shqipërisë drejt integrimit në Bashkimin Evropian, sipas fushave të…

Read More
1 2