Mundësi punësimi në Tiranë

Mundësi punësimi në Tiranë

Grant Thornton në Tiranë ofron vend pune si “Office Administrative Assistant”. Të gjithë personat e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre, një foto të kohëve të fundit dhe diplomën jo më vonë se data 15 janar 2017 në adresën contact@al.gt.com Për detaje më të hollësishme rreth këtij pozicioni pune, ju lutemi klikoni në këtë LINK

Read More

Mundësi punësimi nga Delegacioni i BE-së në Shqipëri/ Asistent me kohë të plotë

Mundësi punësimi nga Delegacioni i BE-së në Shqipëri/ Asistent me kohë të plotë

Njoftim për vend pune: Asistent me kohë të plotë i Keshilltarit Rezident për Binjakëzimin Asistent me kohë të plotë i Këshilltar Rezident për Binjakëzimin për Projektin e Binjakëzimit të bashkëfinancuar nga BE-ja “Forcimi i kapaciteteve të auditimit të jashtëm”, zbatuar nga Najwyzsza Izba Kontroli (Zyra e Auditimit të Lartë e Polonisë; NIK) në partneritet me Državni ured za reviziju (Zyra Shtetërore e Auditimit e Kroacisë) për Kontrollin e Lartë të Shtetit (KLSH). Ai/ajo do t’i…

Read More

Mundësi punësimi/ Asistent Menaxher Dyqani në Jumbo

Mundësi punësimi/ Asistent Menaxher Dyqani në Jumbo

Jumbo shpall vakant pozicionin “Asistent Menaxher Dyqani” Të gjithë personat e interesuar janë të lutur të paraqesin CV-në dhe letrën e interesit pranë burimeve njerëzore të Jumbo në adresën  hr@jumbo.al Për detaje më të hollësishme lidhur me përgjegjësitë dhe kërkesat e pozicionit, ju lutemi ti referoheni dokumentit bashkangjitur. Afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve është deri në 31.07.2016

Read More

Mundësi punësimi- Asistent/e Finance në Porsche Albania

Mundësi punësimi- Asistent/e Finance në Porsche Albania

Porsche Albania kërkon të punësojë një  Asistent/e Finance. Përgjegjësitë: Mbyllje e transaksioneve bankare ditore Mbyllje e transaksioneve të brendshme në cash (Petty Cash Internal) Llogaritje dhe mbyllje e importeve(makina,pjesë këmbimi, të tjera) Llogaritje e shpenzimeve të udhëtimit Administrim i përgjithshëm i zyrës së financës dhe arkivit Asistim në kontrollin e aseteve aktuale të kompanisë dhe regjistrimi i aseteve të rinj Ndjekja e parapagimeve të stafit Kontrolli fizik i gjendjes se arkës (administrative dhe servisi) Raporti…

Read More

Mundësi punësimi/ Asistent për Media Sociale

Mundësi punësimi/ Asistent për Media Sociale

Educational Business Links Albania, është një institucion i licensuar në mësimdhënie e kurseve të gjuhëve të huaja qysh prej vtiti 1998. Aktualisht operon dhe si Përfaqësues i Autorizuar për shumë institucione para dhe mbas universitare në Europë dhe më gjerë. Educational Business Links kërkon në ekipin e saj, një Asistent Social Media të kualifikuar dhe me eksperiencë. Detyrat 1.Të monitorojë dhe promovojë të gjitha format e Rrjeteve Sociale (Facebook, Twitter, etc) për të suportuar EBLA-n…

Read More